Eerste KNX Basiscursus na de lange zomervakantie.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 10-09-2021
KNX Partner

Dit was weer de eerste KNX Basiscursus na de lange zomervakantie.

De cursisten op de foto hebben vandaag het examen afgelegd en zijn alle geslaagd en gaan met een welverdiend certificaat naar huis en zijn vanaf nu KNX Partner.

Gefeliciteerd mannen!

De cursisten welke Module A hebben gevolgd afgelopen week hopen wij binnenkort weer te mogen begroeten mochten ze toch op willen gaan voor de volledige cursus.

Tijdens onze cursus maakt de cursist gebruik van onze laptop. U hoeft dus geen eigen laptop gereed te maken d.m.v. allerlei update en/-of aanpassingen om aan de cursus deel te nemen in tegenstelling tot andere trainingscentra.

Wij hebben gekozen voor een 5-daagse cursus omdat uit onze jarenlange ervaring gebleken is dat deze tijd echt nodig is. Bij bijvoorbeeld een 4-daagse cursus blijft er weinig tijd over om een goede en duidelijke uitleg te geven of om iets langer stil te staan van een hoofdstuk.

Bij deelname aan de KNX Basiscursus incl. examen (B-C-E) ontvangt de cursist een korting voucher vanuit KNX Association t.w. € 140,00 voor het aankopen van ETS Light.

Als de cursist slaagt voor het examen dan ontvangt deze nog eens twee korting vouchers vanuit de KNX Association. Deze betreffen een korting voucher t.w. € 200,00 voor het upgraden van de ETS Light naar ETS Pro en de andere voucher betreft een korting t.w.

€ 80,00 voor ETS Inside.

Kijk voor meer informatie op -> https://www.instaver.eu/cursussen/

Mocht u na het bezoek van onze site nog vragen hebben over de cursus dan kunt u telefonisch contact opnemen met Minouche van der Zon via 0252 – 62 66 33 of per mail via cursus@instaver.nl


Cursussen - InstaVer Systems B.V.KNX cursussen voor professionals Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Onze cursussen Als enige...

https://www.instaver.eu/cursussen/