ElectroStyling en de Schuurman Groep slaan handen ineen

1 like 2 reacties 25-01-2019
ElectroStyling, sinds 2011 hét bedrijf voor advies, ontwerp en realisatie van slimme woonhuizen en de Schuurman Groep, sinds 1923 de veelzijdige elektrotechnische dienstverlener voor de Nederlandse markt, gaan intensief samenwerken om zowel via de retailmarkt als via de installatiemarkt het concept van Smart Home en Smart Living naar consumenten verder uit te rollen. #BeSmartBeReady.

Rudirick de Jong en Sean Schuurman van Rouwendal zijn de drijvende krachten achter smart interieuradviesbureau ElectroStyling. Zij richtten dit bedrijf op om de verbinding tussen consumenten, retail en installatie te vormen. Voor retailers is het steeds belangrijker om naast producten ook diensten aan te bieden. In hun zoektocht naar meer markt steken veel elektronicazaken energie in smart home. Ook installateurs kunnen niet meer om “smart” heen, de consument vraagt erom en men wordt geconfronteerd met steeds meer slimme producten.

ElectroStyling beschikt over de juiste kennis en kunde om via de winkels en in samenwerking met de installateurs de wensen van consumenten op het gebied van connectiviteit en slimme oplossingen echt goed te vervullen. De samenwerking met Schuurman biedt voor ElectroStyling continuïteit en afzetmogelijkheden binnen de bestaande retail- en installatie-klantenkring van Schuurman. Tevens kan ElectroStyling zo beschikken over het brede Schuurman portfolio van slimme producten.

De Schuurman Groep ziet zowel in de retail sector alsook in de elektrotechnische installatiesector een toename van fabrikanten met “slimme” producten en oplossingen. Veelal producten die stand-alone connectiviteit bieden, met bijbehorende app. Maar samenwerking en integratie in een systeem of installatie die daarmee écht “smart” is, is vaak nog een uitdaging. Hierin ziet Schuurman meerwaarde in de kennis en kunde van ElectroStyling om haar klanten te ontzorgen op het gebied van Smart Homes en Smart Living. Of zelfs haar klanten verder op te leiden tot Smart Living Specialisten in samenwerking met de Smart Living Academy. 

Voor Smart Living kijk op de website van www.ElectroStyling.nl of laat je inspireren via www.smartlivingmagazine.nl. Kijk op www.Schuurman.nl voor een overzicht van de diensten van Schuurman.