Energie neutraal wonen is geen keuze meer

2 likes Reageer als eerste! 24-11-2020
2021 staat voor de deur, het jaar waarin de BENG normering toegepast gaat worden op alle nieuwbouw. Bijna Energie Neutraal Gebouw betekent dat duurzaamheid geen optie meer is, maar een verplichting. Allerlei processen in de bouw gaan hierdoor beïnvloed worden, maar het belangrijkste van alles: het eindresultaat.

Uw woning of gebouw dient bijna energie neutraal te zijn. Hoe is dit te realiseren? Denk bijvoorbeeld aan energiebesparende maatregelen in uw woning. Met Theben LUXORliving kunt u verwarming, ventilatie, zonwering en verlichting automatisch aansturen. De woning denkt als het ware met u mee om zo duurzaam mogelijk te handelen. Natuurlijk kan de bewoner ten alle tijden alles naar wens wijzigen.

De combinatie met IRIS (Intelligent, Rapportage, Integratie, Service) zorgt ervoor dat u niet alleen energiebesparende voordelen en comfort in uw woning heeft, maar ook toezicht hierop. Met IRIS kunt u uw energieverbruik nauwkeurig monitoren, hierdoor krijgt u meer grip op BENG.


Wilt u graag meer informatie over wat BENG precies is of wat het gaat betekenen voor u? De mogelijkheden van IRIS/LUXORliving? Of andere manieren van verduurzaming? Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op.