Exposeren tijdens Bits, Bricks & Behaviour 2019

1 like Reageer als eerste! 05-04-2019
Bits, Bricks & Behaviour 2019 Save the date! De datum en locatie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 is bekend. Op 5 november 2019 zal de conferentie Bits, Bricks & Behaviour georganiseerd worden in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht.

De conferentie BIts, Bricks & Behaviour biedt een uitgelezen kans om de voordelen van gebouw automatisering onder de aandacht te brengen. Samenwerking is de basis waarop we de uitdagingen van de komende decennia aan moeten gaan. Het klimaatvraagstuk dwingt ons tot integraal en coƶperatief werken. Wat willen we bereiken is een wezenlijke ethische vraag, die we vervolgens technologisch zo goed mogelijk moeten invullen.

In het lezingen programma van de conferentie BIts, Bricks & Behaviour zal een evenwicht gecreƫerd worden tussen techniek, gebouw en gebruiker. De nadruk zal liggen op co-creatie, door technologie en samenwerking onstaat co-creatie.

Hierbij nodig ik u uit om deel te nemen als exposant aan de Conferentie BIts, Bricks & Behaviour 2019.

U kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier op de conferentie website of door het sturen van een email aan Martin Hof.