FHI Technologie podcast

2 likes Reageer als eerste! 15-02-2021
De brancheorganisatie Gebouw Automatisering verenigt leden met een gezamenlijk belang in de stimulering van marktontwikkeling en kennisdeling op het gebied van geïntegreerde automatiseringssystemen in de gebouwde omgeving. De brancheorganisatie Gebouw Automatisering komt op voor de belangen van de bedrijven in de branche, en streeft naar verbinding met brancheorganisaties van afnemers en andere relevante marktpartijen. Tevens informeert de brancheorganisatie de leden over de laatste ontwikkelingen en bied ondersteuning in onder andere bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

Door: Martin Hof| FHI Gebouw Automatisering

In het huidige landschap is gebouwautomatisering vaak geen volwaardige discipline, de traditionele silo’s van werktuigbouwkunde en elektrotechniek zijn leidend. Gebouwautomatisering valt vaak onder werktuigbouwkunde, echter met de huidige technologische innovaties, technologieën en projecten volstaat deze werkwijze niet meer.

De brancheorganisatie gebouwautomatisering erkent dat de huidige situatie niet wenselijk is. In de FHI Technologie Podcast #6 bespreekt FHI redacteur Dimitri Reijerman met Martin Staal (Kuijpers Gebouwautomatisering) en Tom Hundertmark (RHDHV) over de huidige positie van gebouwautomatisering, de wenselijke situatie en wat er nodig is om gebouwautomatisering een volwaardige volwassen discipline te laten zijn.

Luister de FHI Technologie Podcast #6 met Martin Staal (Kuijpers Gebouwautomatisering) en Tom Hundertmark (RHDHV) via deze link.