Gebouwautomatisering vereist interactie met de buitenwereld

1 like Reageer als eerste! 30-10-2018
Veel bedrijven zijn zich er al van bewust dat het belangrijk is om een groter belang te dienen in de wereld van gebouwautomatisering. De vraag is alleen hoe dat precies moet worden aangepakt. Bart Kruijssen van PricewaterhouseCoopers behandelt dit onderwerp tijdens Bits, Bricks & Behaviour op 22 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Dat nog lang niet alle partijen beseffen dat zij naar het grotere plaatje moeten kijken, blijkt uit het feit dat PwC regelmatig overheden en instellingen helpt met individuele technische plannen en oplossingen, zonder totaaloverzicht. PwC wil hen laten zien dat zij moeten kijken naar zowel het gebied als het object. Marktpartijen moeten alle belanghebbenden in beeld brengen en de beoogde beleving duidelijk maken.

Een project dat rekening houdt met toekomstige ontwikkelingen zal een betere en completere propositie opleveren die ook nog eens duurzamer is. Kruijssen en zijn collega van Agt zullen dit onderwerp en de visie van PwC daarop op de conferentie bespreken. U kunt zich gratis registeren voor dit event via deze link.

Lees hier het complete nieuwsbericht.