Instaver start met live E-learning van KNX Basis cursus (module A)

2 likes Reageer als eerste! 08-04-2020
Om deze lastige periode nuttig door te komen, is het mogelijk om bij Instaver de KNX Basis cursus (module A) live via E-learning te volgen. De cursus duurt 3 dagen, kost € 489,00 excl. btw en is bedoeld voor service- en/of onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereider en E-technici. Zij kunnen in deze tijd van het coronavirus eventuele tijd die zij thuis moeten doorbrengen zinvol besteden door een KNX cursus te doen.

Het bijzondere is dat de deelnemer tijdens deze cursus inlogt alsof hij/zij in een klaslokaal zit met medestudenten, en niet te vergeten met één of meerdere docenten. Zij kunnen onderling praten en bij elkaar meekijken. De uitleg vindt plaats met een digitale flip-over en ook de ETS-software wordt stap voor stap behandeld, inclusief het programmeren.

Bewijs van deelname

Na afloop van de live E-learning (module A) ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname. Met dit bewijs van deelname heeft diegene ook het recht om module B (normaliter binnen 8 weken na behalen van bewijs van deelname) te volgen en op te gaan voor de officiële KNX Certificering waarmee hij of zij KNX Partner wordt.

Module B volgen

Samen met KNX Association bekijkt Instaver of zij gedurende de coronacrisis de Module B ook voor een groot deel via een webinar kan doen. Hierover zal binnenkort informatie te vinden zijn op de website van Instaver. Cursisten die zich voor Live E-learning (module A) hebben aangemeld zullen hierover een mail ontvangen. Heb je als deelnemer behoefte aan KNX oefenmateriaal dan heeft Instaver in overleg met enkele fabrikanten een zogeheten Toolkit samengesteld die nu tegen een gereduceerde prijs in combinatie met de live E-learning (module A) te verkrijgen is. Zie hiervoor de website en/-of webwinkel.

Cursusinhoud

De inhoud bestaat uit:

• Systeemargumenten, zinvol gebruik en verkoopargumenten

• Topologie, opbouw van de businstallatie in een gebouw

• Communicatie, gegevensoverdracht tussen componenten

• Busdeelnemers, opbouw van de componenten

• Projecteren, ontwerpen van een businstallatie

• Inbedrijfname, het programmeren van de componenten

Deze cursus maakt gebruik van het platform Zoom die je via meerdere sessies vanaf huis of de zaak kunt volgen. De deelnemer ontvangt een link waarmee je kunt inloggen op de afgesproken dagen en tijden. Er wordt een Nederlands cursusboek inclusief opgaven in PDF aangeleverd. Het practicum gedurende deze cursus bestaat uit virtuele KNX componenten en/of de zogeheten toolkit. 

Aankomende cursussen

Webinar cursusdatum: 15, 16 en 17 april 2020

Aanvang cursus 9:00 uur stipt

Overige data zie onze website ; instaver.nl

Deelnemers kunnen 20 minuten voor aanvang inloggen om de verbinding, speaker en microfoon te testen en eventueel - en niet geheel onbelangrijk - de ETS te installeren. Dit kan in samenwerking met de docenten en/of onderwijsassistenten. Deze live E-learning (module A) zal alleen starten als voldoende inschrijvingen zijn.

Prijs en voorwaarden

Deelname kost € 489,00 excl. BTW, inclusief digitaal lesmateriaal. Voor meer informatie over cursus + toolkit ga maar de site www.knxwarehouse.com/Toolkit.

Als vooropleiding en benodigdheden hebben cursisten het volgende nodig:

• Kennis van elektrotechnische installaties;

• Goede kennis van Windows.

• Een Windows 10 computer/laptop met rechten & internet.

• Communicatieapparatuur (Geluidsboxen/Microfoon mag ook ingebouwd zijn in laptop).

• Bij voorkeur een webcam.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Minouche van der Zon via telefoonnummer 0252-62 66 33 of per mail info@instaver.nl. of ga naar de website.

KNX Basis cursus - Live E-learning (Module A) - InstaVer Systems B.V.KNX Basis cursus – Live E-learning (Module A) 3 dagen – € 489,00 excl. btw Is bedoeld voor service en/of onderhoudsmonteurs, projectleiders, werkvoorbereider en E-technici welke in deze tijd van het corona virus toch een KNX cursus willen doen. Tijdens deze cursus logt u in alsof u in een...

https://www.instaver.eu/cursussen/knx-cursus-live/