Interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020

1 like Reageer als eerste! 21-07-2020
Door de coronacrisis en de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot social distancing heeft het bestuur van de brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering besloten om de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020 digitaal plaats te laten vinden. Daarbij is besloten om in 2020 af te stappen van het ‘event moment’, er is gekozen voor een online week van de Gebouw Automatisering.

Het doel van de conferentie is om ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten, het faciliteren van kruisbestuiving en interactie tussen eindgebruikers en leden en het geven van visie over de richting en mogelijkheden van gebouwautomatisering in de (nabije) toekomst.

De week van de Gebouw Automatisering in Bits, Bricks & Behaviour vindt plaats van 9 t/m 13 november 2020.


Gebouweigenaren, huurders van utiliteitsgebouwen, investeerders, projectontwikkelaars, facilitair managers en eindgebruikers worden uigenodigd om kennis te delen, met elkaar in discussie te gaan over uitdagingen en oplossingen die (bedrijfs)processen ondersteunen en efficiency en duurzxaamheid stimuleren.

In specifieke markt en branche gerichte programmaonderdelen waar interactie wordt gecreëerd tussen de leden van de brancheorganisatie, overige aanbieders van gebouwautomatisering en specifiek op marktsegment en functie geselecteerde bezoekers, ontstaan inhoudelijke discussies over hedendaagse uitdagingen waar gebouw gebonden technologie een oplossing kan bieden.

In interactieve programmaonderdelen en presentaties en door interactie met de online bezoekers van het event worden probleemstellingen, uitdagingen, business- en user cases besproken.  Bezoekers reageren live in het pogrammaonderdeel op stellingen, vragen en geven hun mening door middel van word cloud. Het belooft een geheel nieuwe ervaring te worden waarbij voor zowel de leden van de brancheorganisatie als voor de bezoekers veel informatie op te halen is. Door interactie ontstaat inzicht in de uitdagingen van de doelgroep en worden oplossingen bij hedendaagse uitdagingen geboden.

Is uw organisatie geinterreseerd om als online participant deel te nemen of wilt u meer informatie? Meld u zich dan bij de brancheorganisatie Gebouw Automatisering via 033 465 75 07 of door middel van een email aan Martin Hof, FHI brancheorganisatie Gebouw Automatisering.