KNX Basiscursus

1 like Reageer als eerste! 09-10-2020
Wederom een geslaagde cursusweek

Een felicitatie voor de cursisten die de KNX Basiscursus succesvol hebben doorlopen afgelopen week en naar huis gaan met een certificaat in hun pocket!


Helaas 1 persoon is naar huis gegaan met een bewijs van deelname, maar InstaVer Systems zou InstaVer Systems niet zijn om deze cursist de mogelijkheid te bieden om een herkansing te komen doen.


Ook in de tijd van COVID-19 kunt u op veilige manier de cursus klassikaal volgen bij ons. Wij beschikken over twee leslokalen waarbij maximaal 6 personen per lokaal zitten en de cursusplekken voorzien zijn van plexiglas.


Heeft u interesse of wellicht een medewerker/medewerkster van uw bedrijf in de KNX Basiscursus of de vervolgcursus hierop de KNX Advanced cursus?


Kijk voor informatie en aanmelding op onze site : https://www.instaver.eu/cursussen/


Kijkt u ook eens op de site van Wij Techniek of u recht heeft op een voucher om een KNX Cursus te volgen. https://www.wij-techniek.nl/subsidie/voucher-voor-persoonlijke-ontwikkeling/  


Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Minouche van der Zon via mvdzon@instaver.nl of telefonisch 0252 – 62 66 33

Cursussen - InstaVer Systems B.V.KNX cursussen voor professionals Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Onze cursussen Als enige...

https://www.instaver.eu/cursussen/
Voucher voor persoonlijke ontwikkeling| Wij TechniekDe Vakraad Metaal & Techniek stelt vouchers voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor alle werknemers in de technische installatiebranche.

https://www.wij-techniek.nl/subsidie/voucher-voor-persoonlijke-ontwikkeling/