KNX Basiscursus

4 likes 1 reactie 02-04-2021
Dubbele goede vrijdag voor onze geslaagde cursisten !

Dubbele goede vrijdag voor onze geslaagde cursisten !

Deze goede vrijdag is dubbel zo goed voor de cursisten die vandaag bij InstaVer Systems zijn geslaagd voor de KNX Basiscursus. Na een flinke inspanning konden zij vandaag met succes examen doen voor het programmeren van KNX-installaties met behulp van ETS.

Dit examen was het slotstuk van een training waarin ze zowel theorie als praktijkopgaven moesten maken. Onze docenten, Eric Zwemmer en Sieuwerd Broekema, zijn trots op de inspanning die deze nieuwe KNX-programmeurs hebben geleverd.

Heeft u interesse of wellicht een medewerker/medewerkster van uw bedrijf in de KNX Basiscursus of de vervolgcursus hierop de KNX Advanced cursus?

Kijk voor meer informatie en de agenda voor 2021 op onze site : https://www.instaver.eu/cursussen/

Voor al uw vragen omtrent de cursus kunt u contact opnemen met Minouche van der Zon via mvdzon@instaver.nl of telefonisch 0252 – 

62 66 33


Cursussen - InstaVer Systems B.V.KNX cursussen voor professionals Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Onze cursussen Als enige...

https://www.instaver.eu/cursussen/