KNX Community en Light+Building staan centraal op KNX-bijeenkomst

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 12-05-2018
Op dinsdag 19 juni organiseert KNX Nederland een netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze middag staan alle presentaties en interactieve sessies in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Het KNX-bestuur en de Marketing Commissie brengen die middag nieuws over de KNX Community, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. Een key-note spreker brengt de trends en ontwikkelingen van Smart Buildings in beeld. En we sluiten af met KNX-fabrikanten die hun noviteiten presenteren die zij op Light+Building hebben gelanceerd.

Het realiseren van slimme gebouwen en woningen draait om verbinding met alle partijen in de waardeketen; van architect tot opdrachtgever en van adviseur tot system integrator. Of ze nu met KNX werken of met IoT, of dat ze nu een specialist zijn in de W-wereld of alleen maar een slim eindproduct wensen. Vandaar dat KNX Nederland eind 2017 besloot om de KNX-familie verder uit te bouwen. Om die reden werken we nu hard aan een nieuw KNX-platform waarop naast KNX Professionals en fabrikanten ook de interactie met vele andere partijen uit de bouwkolom mogelijk wordt. Al die partijen uit de waardeketen zullen straks actief zijn binnen de nieuwe community waarvoor KNX het initiatief neemt.

Functionaliteiten van het platform
Op 19 juni presenteert de Marketing Commissie de richting waarin het platform zich ontwikkelt. Het betekent dat we laten zien welke functionaliteiten het platform krijgt en hoe de verschillende deelnemers op het platform straks met elkaar kunnen communiceren. Vanzelfsprekend kunnen de KNX Professionals dan op de eerste opzet reageren, zodat we opmerkingen en aanvullingen nog in de ontwikkeling kunnen meenemen.

Trends en ontwikkelingen
De KNX Netwerkbijeenkomst begint overigens met een inleiding van een of meerdere experts die de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Buildings uit de doeken doen. Op dit moment zijn we deze sprekers nog definitief aan het vastleggen. Hou de website in de gaten want binnenkort maken we de sprekers bekend.

Interactieve sessie over producten
We besluiten de middag met een interactieve sessie met de KNX-fabrikanten, die allemaal hun recent, op Light+Building gelanceerde KNX-noviteiten kunnen presenteren. In plaats van relatief statische presentaties willen we er deze keer een dynamische marktvloer van maken. Onder het genot van een borrel en hapjes loopt u als bezoeker langs de kraampjes waar de fabrikanten hun ‘waren’ uitstallen. Daarna sluiten we de middag af met het afslaan van wat golfballen en een gezellige BBQ op het -hopelijk zonnige- terras van InnStyle.

Aanmelden
Wil je bij deze KNX Netwerkbijeenkomst vol met noviteiten aanwezig zijn, meld je dan zo spoedig mogelijk aan. Wegens de aard van de activiteiten is het aantal toegangsbewijzen beperkt. Klik hier voor aanmelding.
KNX Netwerkbijeenkomst over KNX Community en Light+Building KNX Community en Light+Building staan centraal op KNX-bijeenkomstOp dinsdag 19 juni organiseert KNX Nederland een netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze middag staan alle presentaties en interactieve sessies in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Het KNX-bestuur en de Marketing...

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knx-netwerkbijeenkomst-over-knx-community-en-lightbuilding-46062626556