KNX draagt steentje bij tijdens Week van de Gebouwautomatisering

1 like Reageer als eerste! 07-10-2020
Op maandag 9 november start de Week van de Gebouwautomatisering. Van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november organiseert de Brancheorganisatie Gebouwautomatisering haar jaarlijkse conferentie Bits, Bricks & Behaviour als een interactief, online event. KNX levert ook een bijdrage aan het programma met onder andere een forumdiscussie over automatisering in de zorg, een interactief interview over cyber security en een paneldiscussie over het belang van gebouwautomatisering bij het voldoen aan BENG.

In verband met het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM rondom social distancing vindt de conferentie Bits, Bricks & Behaviour dit jaar digitaal plaats. KNX Nederland levert een actieve bijdrage in de programmacommissie van deze Week van de Gebouwautomatisering en zorgt met deelnemers uit haar netwerk voor inhoudelijke bijdragen in enkele online presentaties en discussies.

Gebouwautomatisering in de zorg

De eerste KNX-bijdrage tijdens het online evenement vindt plaats op maandag 9 november om 13.05 uur. Onder leiding van gespreksleider Frans Blom van NVTG nemen onder meer QuoVadis-directeur Rene van Wijk en themaspecialist Zorg & Technologie Tim van Santen van Conview Care (Leertouwer) deel aan een forumdiscussie. Het onderwerp van dit forumdiscussie is ‘De meerwaarde van automatisering in (aanleun)woningen, zorgcentra en zorg aan huis’.

Discussies BENG en cybersecurity

Woensdag 11 november staat in het teken van overheidsgebouwen. De bijdrage van KNX bestaat die dag uit een interactieve presentatie, gevolgd door een paneldiscussie met als onderwerp ‘De rol van gebouwautomatisering om aan BENG te voldoen’. Gespreksleider Harm Valk van Nieman Raadgevende Ingenieurs stuurt de discussie met onder meer de panelleden Jan van Goor van woningcorporatie Woonborg en Michiel van Bruggen van de Energiemanager. De conferentie wordt op vrijdag 13 november afgesloten. Deze dag staan data en telecom centraal. KNX draagt ook hier haar steentje bij aan het programma door een discussie te organiseren met de titel ‘The Cyber Security Battle’. Daan Keuper, ethisch hacker bij Computest en Tim de Grouw, systeemarchitect bij Kuijpers gaan in op stellingen van de gespreksleider en het publiek.

Aanmelden

Gebouweigenaren, huurders van utiliteitsgebouwen, investeerders, projectontwikkelaars, facilitair managers, eindgebruikers, installateurs, system integrators en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan het interactieve programma van de conferentie. Aanmelden voor de online conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020 is gratis en kan hier.