KNX lanceert website met overzicht aankomende events

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 03-09-2018
KNX heeft een website in het leven geroepen met een overzicht van de geplande evenementen die deel uitmaken van de KNX Secure Roadshow. De KNX Secure Roadshow bestaat uit verschillende evenementen in het thema van KNX Secure, die in verschillende landen plaatsvinden.

De evenementen die onderdeel uitmaken van de KNX Secure Roadshow behandelen verschillende vragen over de beveiliging van slimme huishoudens en bij gebouwautomatisering.

 

Vragen over beveiliging

Tijdens de evenementen gaan de sprekers bijvoorbeeld in op vragen waarom beveiliging nodig is binnen slimme huizen en gebouwen, hoe we slimme huizen en gebouwen kunnen beveiligen, wat KNX Secure inhoudt, hoe KNX Secure werkt en welke KNX Secure-apparaten er bestaan.

 

Informatiecampagne KNX Secure

Het totaalaanbod van evenementen dat onder de paraplu van KNX Secure Roadshow valt, maakt onderdeel uit van een grotere campagne van KNX. Deze campagne beslaat heel 2018 en heeft als doel om personen die met KNX werken en (potentiële) KNX-gebruikers te informeren over KNX Secure.

 

Evenement in België

Eén van de evenementen die plaatsvinden in het kader van de KNX Secure Road Show wordt georganiseerd in België. Op 25 oktober 2018 is iedereen vanaf 15.00 uur van harte welkom bij de Thomas More Campus de Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Voor meer informatie over dit evenement of registratie kunt u terecht op de Eventbrite-pagina van het evenement.

 

Ook voor Nederland

Aangezien het event in Sint-Katelijne-Waver het dichtstbijzijnde evenement is voor geïnteresseerden die uit Nederland komen, is het ook voor Nederlandse belangstellenden een goed idee om zich aan te melden voor dit evenement. Een overzicht van alle locaties en bijbehorende data van de verschillende evenementen staat op de website van de KNX Secure Roadshow.

 

Webinar

Voor belangstellenden die niet bij één van de events aanwezig kan zijn, is er nog een alternatief om meer te weten te komen over KNX Secure. KNX organiseert verschillende webinars waarin KNX Secure aan bod komt. De data van de webinars staan op de website van de KNX Secure Roadshow. Voor registratie of de toezending van de opname van het webinar kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar Christian Hahn van KNX.