KNX PARTNER

1 like Reageer als eerste! 11-06-2021
Een felicitatie

Afgelopen week hebben deze cursisten deelgenomen aan KNX Basiscursus en zijn naar huis gegaan met een welverdiend certificaat en mogen zich KNX partner noemen.


Tijdens onze cursus maakt de cursist gebruik van onze laptop. U hoeft dus geen eigen laptop gereed te maken d.m.v. allerlei update en/-of aanpassingen om aan de cursus deel te nemen in tegenstelling tot andere trainingscentra. 


Tevens hebben wij gekozen voor een 5-daagse cursus omdat uit onze jarenlange ervaring gebleken is dat deze tijd echt nodig is. Bij een kortere cursus is er weinig tijd om een extra uitleg te kunnen geven.


Bij deelname aan de KNX Basiscursus module B – C – E ontvangt de cursist een korting voucher vanuit KNX Association t.w. € 140,00 voor het aankopen van ETS Light.


Als de cursist slaagt voor het examen dan ontvangt deze nog eens twee korting vouchers vanuit de KNX Association. Deze betreffen een korting voucher t.w. € 200,00 voor het upgraden van de ETS Light naar ETS Pro en de andere voucher betreft een korting t.w. 

€ 80,00 voor ETS Inside.


Kijk voor meer informatie op -> https://www.instaver.eu/cursussen/


Mocht u na het bezoek van onze site nog vragen hebben over de cursus dan kunt u telefonisch contact opnemen met Minouche van der Zon via 0252 – 62 66 33 of per mail via mvdzon@instaver.nl

Cursussen - InstaVer Systems B.V.KNX cursussen voor professionals Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Onze cursussen Als enige...

https://www.instaver.eu/cursussen/