KNX presenteert zichzelf op Light + Building-beurs

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 06-02-2018
KNX is dit jaar opnieuw ruim vertegenwoordigd op de Light + Building-beurs in Frankfurt. Van 18 tot en met 23 maart staat de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering op de beurs in de Messe Frankfurt. Tijdens de Light + Building-beurs is KNX op meerdere locaties in verschillende beurshallen aanwezig.

De beurs biedt een podium aan verschillende grote evenementen en de presentatie van een breed scala aan noviteiten. Een absoluut hoogtepunt van de beurs is het KNX Top Event op dinsdag 20 maart. Tijdens dit evenement maakt KNX traditiegetrouw de winnaars van de KNX Awards bekend. Maar ook op de andere beursdagen zijn de drie letters van het KNX-logo prominent op de beurs aanwezig.

KNX City – de IoT-stad
In de Galleria van de Messe Frankfurt presenteert KNX de nieuwste technologieën en toepassingen voor de wereldwijde standaard op het gebied van domotica en gebouwautomatisering. De KNX City in de Galleria is de meest indrukwekkende KNX-presentatie op de Light + Building-beurs. De IoT-stad met een oppervlakte van meer dan 700 vierkante meters kijkt ernaar uit om u als bezoeker te mogen verwelkomen.

KNX-leden
Met maar liefst 442 leden over de hele wereld, spreekt het vanzelf dat KNX ook dit jaar haar leden een platform geeft om hun laatste ontwikkelingen te presenteren. Dit jaar gebeurt dit op twee aparte ‘KNX Member community’-stands in hal 8 F98. Bij deze stands presenteren in totaal 26 KNX-leden uit 9 verschillende landen hun KNX-oplossingen. Daarnaast presenteren meer dan 100 KNX-leden hun producten met een eigen stand in hal 11.1 C92.

KNX Home Booth
In hal 9 B30 staat de KNX Home Booth; een stand waarin Smart Home Initiative Germany met trots de winnende projecten van haar jaarlijkse Smart Homes Awarduitreikingen. De stand geeft bezoekers een dieper inzicht in de wereld van slimme woningen met trainingen, oplossingen en demonstraties. Mis deze stand niet om de baanbrekende slimme woninginnovaties van E-Necker, IHaus, Metallwarenbarik GmbH & Co.KG, SmartHome Intiative Deutschland e.V, Jaeger Wohn en Jung te aanschouwen!

Smart Living en beveiliging
KNX heeft in hal 9 B63 een nieuwe stand waarbij Smart Living Initiative de nieuwste oplossingen op het gebied van slim leven presenteert. Daarnaast is KNX ook in hal 9.1 F86 aanwezig met een stand die geheel gericht is op de beveiliging van KNX-installaties. KNX heeft op basis van verschillende, aangescherpte beveiligingseisen nieuwe beveiligingsconcepten ontwikkeld: KNX Data Secure en KNX IP Secure. Beide zijn gebaseerd op wereldwijd gevestigde beveiligingsprotocollen en kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande KNX-systemen.

Aanmelden
Als u de beurs Light + Building 2018 wilt bezoeken, kunt u zich via deze website aanmelden. Tevens heeft KNX Nederland 20 gratis entreebewijzen. Wilt u een ticket hebben, stuur dan een mail naar info@knx.nl. De eerste 20 aanmeldingen ontvangen een ticket. KNX ziet ernaar uit om u bij haar stands te mogen verwelkomen!