KNX profileert zich op Building Holland; Help je mee?

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 02-04-2018
KNX zoekt leden (Professionals of fabrikanten) die KNX willen vertegenwoordigen tijdens Building Holland. Tijdens dit event in de RAI informeert KNX de bezoekers over het internationale protocol voor woning- en gebouwautomatisering en de rol die KNX kan vervullen via Internet of Things (IoT). Voor het informeren van de bezoekers van de beurs zoekt KNX leden die een dag (of dagdeel) de stand willen bemannen.

Building Holland vindt plaats van 17 tot en met 19 april in de RAI Amsterdam. Belangrijkste doelgroep van de beurs zijn beslissers en adviseurs in de bouwkolom; van ontwikkelaars en architecten tot adviseurs en directieleden van eindgebruikers. KNX informeert deze bezoekers via een eigen stand en met een symbolische voorstelling van KNX en IoT op de Innovation Boulevard. Op de stand kunnen wij geïnteresseerden in persoonlijke gesprekken meer informatie en folders meegeven.

Smart buildings
Een van de negen hoofdthema’s van de beurs Building Holland is Smart Buildings. Binnen dit thema is KNX als wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering een grote speler. Het IoT maakt een sterke ontwikkeling door; over een paar jaar zijn er ten minste 20 miljard apparaten verbonden via het Internet of Things. Op de beurs legt KNX aan de bezoekers uit hoe de combinatie van haar protocol met die van IP de basis vormt voor een toekomstvast concept.

Innovation Boulevard
KNX presenteert haar koppeling met het IoT op een van de drie Innovation Boulevards die Building Holland telt. Op de Innovation Boulevard visualiseert KNX de IoT-cloud en alle apparaten en functies binnen gebouwen die door het protocol van KNX en het IoT met elkaar gekoppeld kunnen worden. Een scherp vormgegeven model maakt de theoretische stof inzichtelijk en eenvoudig te begrijpen.

KNX-leden gezocht
Voor de vakbeurs Building Holland zoekt KNX een tiental leden die bezoekers willen informeren over KNX. Wilt u de wereldwijde standaard op het gebied van gebouw- en woningautomatisering vertegenwoordigen op een beurs die jaarlijks 15.000 bezoekers en 230 standhouders trekt? Wilt u de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw- en vastgoedsector met eigen ogen aanschouwen? Stuur dan een email naar info@knx.nl waarin u aangeeft welke dag(en) u beschikbaar bent.

Wil je als bezoeker naar Building Holland, schrijf je dan hier in.