KNX Secure event: de workshops zijn bekend!

2 likes Reageer als eerste! 01-06-2022

De workshops voor het KNX Secure event zijn bekend! Tijdens het evenement dat plaatsvindt op 7 juli in de Hall te Woerden krijg je twee plenaire sessies te zien, waarna de groep opbreekt in verschillende workshops vanuit de KNX fabrikanten over hun Secure producten. We zullen de middag afsluiten met een netwerkborrel inclusief hapjes en na afloop krijg je de nieuwste KNX whitepaper mee naar huis.

Na de twee plenaire sessies over KNX Secure en Cyber Security krijg je in de break-out sessies de keuze om twee van de vijf workshops over KNX-secure producten te volgen. De workshops worden gegeven door onze fabrikanten Siemens, Theben, Jung, Gira & Mean Well. 

Overzicht workshops

JUNG KNX Secure: veiligheid op de bus en in het IP netwerk
Alles wat men in een Smart Building zelf digitaal kan bedienen, zou ook door onbevoegde derden kunnen worden aangestuurd. Dit wordt voorkomen met JUNG KNX Secure: de effectieve bescherming van Smart Buildings dankzij versleuteling met het AES128-algoritme. Tijdens onze workshop vertellen we u graag hoe u een veilige installatie opbouwt met JUNG componenten.

Theben KNX Data Secure Highlights
Theben heeft veel nieuws te vertellen over het KNX portfolio in TP en RF, waar de nadruk ligt op KNX Data Secure. Ook bestaande Theben MIX2 installaties kunnen nu KNX Secure gecertificeerd worden voor een veilige communicatie.

Uw klanten veilige oplossingen bieden via IP Secure en KNX Data Secure door Siemens
Wat betekent ‘Secure’ en hoe kan dat worden gerealiseerd? Wat is een veilige installatie? Tijdens de workshop van Siemens tonen wij u de risico’s en impact van onveilige installaties. Met deze hands-on workshop leert u de KNX producten en ETS(6) toepassen en ervaart u zelf hoe eenvoudig het inbedrijfstellen van KNX Secure is. In deze workshop gaan we de IP Secure Interface en onze nieuwe KNX Data Secure dimmer integreren. U kunt zo zelf onderzoeken wat de risico’s zijn van een onveilig netwerk en hoe u dit kan voorkomen. U wilt uw klanten immers voorzien van veilige oplossingen. Gezamenlijk moeten we de markt wijzen op onveilige installaties en de impact hiervan.

Uw project compleet KNX secure met Gira
In deze workshop laat Gira zien hoe een compleet project KNX secure kan worden gerealiseerd met Gira KNX producten. Dit met de secure actoren de secure tastsensoren als ook de secure systeemcomponenten en de visualisatie via de Gira Homeserver.

Mean Well PWM-200KN LED DRIVER met hoogste beveiligingsniveau voor communicatie
MEAN WELL brengt unieke LED DRIVERS op de markt met KNX geïntegreerd. Hierdoor is er geen KNX DALI gateway nodig om verlichting aan te sturen. Tijdens de demo sessie introduceren we ons PWM-200KN met KNX secure die bovendien beveiligd communiceert en externe hack pogingen voorkomt. Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met InstaVer.

Lees meer over het event en meld je aan

KNX Secure EventKNX Nederland nodigt je uit voor een Netwerkevent waar onderwerpen Cybersecurity en KNX Secure centraal staan.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knx-secure-event-294461892447