KNX van Schneider Electric nu ook beschikbaar in BIM

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 19-12-2018
De BIM-bibliotheek is nu ook beschikbaar voor KNX van Schneider Electric. BIM (Building Information Modeling) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Het draagt bij aan een geoptimaliseerde planning, constructie en onderhoud van moderne gebouwen.

Door directe toegang te bieden tot de nieuwe, uitgebreide BIM-bibliotheek, wil Schneider Electric zowel architecten, aannemers, MEP-ingenieurs en managers die werken aan een BIM-ontwerpproject ondersteunen.

Autodesk Revit

De directe toegang tot de nieuwe uitgewerkte BIM-bibliotheek van Schneider Electric helpt de gebruiker met Autodesk Revit-modellen voor KNX-producten om eenvoudig een geschikt model te vinden en integreren voor KNX-producten in ontwerpprojecten. Het optimaliseren van de constructie van gebouwen is met Autodesk Revit ook relatief eenvoudig. 

Voordelen

Door de beschikbaarheid van KNX in BIM bij Schneider Electric hebben gebruikers digitaal beschikking over aanvullende informatie van de KNX-producten van Schneider. Daarnaast biedt Schneider Electric gebruikers een bestand aan met 96 modellen voor 345 KNX-producten; vergelijkbare producten zoals KNX-drukknoppen in verschillende kleuren worden vertegenwoordigd door één BIM-model. Download de BIM-documenten hier.


Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.schneider-electric.nl/nl/, mailen met jan-willem.den-braber@schneider-electric.com of bellen met 023-512 41 24.

ErrorThe was an error processing this request

https://www.schneider-electric.nl/nl/,