KNX vergroot kennis in de markt met serie webinars

1 like Reageer als eerste! 10-04-2020
Juist in deze tijd hebben veel mensen tijd om aan hun kennis te werken. Vandaar dat KNX Association nu extra webinars aanbiedt om het kennisniveau bij vakmensen op het gebied van KNX te vergroten. De webinars zijn online live presentaties over zowel technische als niet-technische zaken. De sessies zijn volledig gratis. Reserveer wel even voor deelname aan deze webinars. Er zitten sessies bij voor beginners, maar ook voor gevorderde KNX Professionals.

Hieronder vind je een een selectie van aankomende webinars

14 april 2020: De KNX principes uitgelegd

Deze webinar legt stap voor stap de verschillen en voordelen uit van het KNX-bussysteem ten opzichte van conventionele systemen.

16 april 2020: KNX Basics (schakelen) met KNX Virtual

De basisfunctie 'switching' (schakelen) in een KNX-gebouw wordt tijdens deze sessie met behulp KNX Virtual gecreëerd en uitgelegd, en vervolgens ook met de software ETS Professional in gebruik genomen.

17 april 2020: Aan de slag met KNX

Wilt u aan de slag gaan met de KNX-technologie? KNX Association wil je hierbij helpen! Wij bieden een breed scala aan trainingsmogelijkheden om ETS en KNX te leren. In deze webinar leggen we uit welke mogelijkheden er zijn.

30 april 2020: Hoe om te gaan met problemen in ETS

Werk je al met ETS, dan kom je soms wel eens een probleem tegen. Hoe u problemen en waarschuwingen kunt aanpakken wanneer u ETS Professional gebruikt, behandelen we in deze webinar. ETS is onmisbaar om een project te creëren en KNX-componenten in gebruik te nemen.

Registreer je hier voor deze webinars!