Kom naar de ETS6 Dag en maak kans op een gratis ETS6 Pro licentie

3 likes Reageer als eerste! 08-11-2021

De ETS6 Dag op 25 november komt snel dichterbij. Deze dag staat in het teken van alle vernieuwingen, verbeteringen en extra mogelijkheden die ETS6 biedt. Spreker Freddy van Geel neemt je mee in de mogelijkheden. Daarnaast doet ook Giovanni Oorthuizen vanuit ABB een bijdrage aan het programma met zijn lezing over KNX als (deel)oplossing voor energiezuinige en comfortabele Smart Buildings.

Gegarandeerd gratis ETS6 licentie

Om de lancering van ETS6 passend te vieren, delen wij aan alle bezoekers van de ETS6 Dag een ETS6 Lite licentie uit. Daarnaast verloten we ook een ETS6 Prof licentie ter waarde van € 1.000,-. Wil jij kans maken op een ETS6 Prof licentie? Meld je dan aan voor de ETS6 Dag en geef je naam en MyKNX nummer aan ons door via info@knx.nl.

Waar vind ik mijn MyKNX nummer?

KNX producten zitten verbonden aan je MyKNX account. Zonder account kun je geen gratis KNX producten ontvangen. Als je jouw MyKNX nummer aan ons doorgeeft en je bent aanwezig bij de ETS6 Dag, dan zorgen wij dat je op jouw KNX account een voucher voor een gratis ETS6 Lite licentie ontvangt. Mail jouw MyKNX nummer en naam naar info@knx.nl. 

Ik heb al een MyKNX account

Ga naar je profiel. Onder “Uw accountgegevens” staat bij de gebruikersnaam een code beginnend met KNX en zes cijfers. Dit is jouw MyKNX nummer.

Ik heb nog geen MyKNX account

Maak gratis een account aan op https://my.knx.org/nl/index. Vul alle gegevens in en activeer je account met de code in je e-mail. Log in met je account, en ga naar je profiel. Onder “Uw accountgegevens” staat bij de gebruikersnaam een code beginnend met KNX en zes cijfers. Dit is jouw MyKNX nummer.

Het programma

16:00 – 16:30 Inloop met Innovatieplein

16:30 – 18:00 Plenair programma met sprekers Giovanni Oorthuizen & Freddy van Geel en uitreiking ETS6 licentie

18:00 – 19:30 Diner en Innovatieplein

Ben jij erbij?

Sluit jij ook aan bij het event om in korte tijd alles te leren over ETS6 en in contact te komen met vakgenoten? Meld je dan snel aan via de link hieronder. Zien we je daar?

Meld je aan

KNX ETS6 DagKNX Nederland organiseert op 25 november 2021 van 16:00 tot 19:30 uur de 'ETS6 Dag' in KAS te Woerden

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knx-ets6-dag-190361385027