Laat je inspireren en doe kennis op tijdens de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

1 like Reageer als eerste! 18-08-2020
De conferentie Bits, Bricks & Behaviour vindt plaats tijdens de ‘week van de gebouwautomatisering’ van 9 t/m 13 november 2020. Vanwege de coronacrisis dit jaar geen fysieke conferentie, maar online en interactief.

Technologie is aanwezig in ieder gebouw, van klimaatinstallaties tot sensoren die bezetting, energie en luchtkwaliteit meten. Reeds bestaande technieken en oplossingen zijn juist in deze tijd van extra waarde en ondersteunend bij hedendaagse corona uitdagingen zoals het houden van anderhalve meter afstand, luchtverversing, bezetting- en benutting van een gebouw.


De conferentie Bits, Bricks & Behaviour geeft de bezoeker inzicht in- en antwoorden op specifieke vragen bij hedendaagse uitdagingen omtrent digitalisering, duurzaamheid, cyber security, circulariteit en de energietransitie. In het programma komen thema’s als machine learning, artificiële intelligentie, BIM, welzijn, 5G in de gebouwde omgeving, digital twins, blokchain, data en data-analyse aan de orde. Tevens worden gerealiseerde business cases zoals technologie en zorg in paneldiscussies besproken.

In specifieke markt- en branchegerichte programmaonderdelen wordt interactie gecreëerd tussen bezoekers, kennisinstituten en autoriteiten op het vlak van gebouwautomatisering. Interactie en het delen van kennis staat in het programma centraal. De conferentie dient zo als broeinest voor gebouw gebonden technologische oplossingen bij hedendaagse uitdagingen

Bezoek alvast de conferentiewebsite voor nieuws over de branche, het programma, deelnemende bedrijven en kijk de 'aftermovie' van de fysieke conferentie in de Jaarbeurs Utrecht van 5 november 2019. Vanaf september kunt u zich kosteloos inschrijven als bezoeker van de interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020