Nog voor de zomervakantie de KNX Basiscursus volgen?

1 like Reageer als eerste! 27-05-2021
******EXTRA CURUS DATUM TOEGEVOEGD******

******EXTRA CURUS DATUM TOEGEVOEGD******

Nog voor de zomervakantie de KNX Basiscursus volgen?

Dan hebben wij voor u een extra datum toegevoegd aan onze agenda : 12, 13, 14, 15 en 16 juli a.s.

Tijdens de cursus maakt u gebruik van onze laptop. U hoeft dus geen eigen laptop gereed te maken d.m.v. allerlei update en/-of aanpassingen om aan de cursus deel te nemen in tegenstelling tot andere trainingscentra.

Bij deelname aan de KNX Basiscursus module B – C – E ontvangt de cursist een korting voucher vanuit KNX Association t.w. € 140,00 voor het aankopen van ETS Light.

Als de cursist slaagt voor het examen dan ontvangt deze nog eens twee korting vouchers vanuit de KNX Association. Deze betreffen een korting voucher t.w. € 200,00 voor het upgraden van de ETS Light naar ETS Pro en de andere voucher betreft een korting t.w.

€ 80,00 voor ETS Inside.

Kijk voor meer informatie op -> https://www.instaver.eu/cursussen/

Mocht u na het bezoek van onze site nog vragen hebben over de cursus dan kunt u telefonisch contact opnemen met Minouche van der Zon via 0252 – 62 66 33 of per mail via mvdzon@instaver.nl


Cursussen - InstaVer Systems B.V.KNX cursussen voor professionals Automatisering van installaties in gebouwen is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van een zogenaamd bussysteem. Het KNX-bussysteem, sinds 2006 een ISO-norm, wordt daarbij steeds vaker toegepast. Onze cursussen Als enige...

https://www.instaver.eu/cursussen/