Ontdek de mogelijkheden van Siri Shortcuts met xxter

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 19-12-2018
Met Siri Shortcuts is het mogelijk om op een iPhone of iPad automatisch opdrachten te laten uitvoeren via een shortcut op het iOS beginscherm of met een Siri stemopdracht. Combineer de mogelijkheden van xxter met Siri shortcuts en bundel de kracht van je smart phone met je smart home! Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Siri Shortcuts

Om Siri Shortcuts te kunnen gebruiken, is de gratis “Opdrachten” app van Apple vereist uit de Appstore. Met deze Opdrachten app maak je zelf opdrachten die uit één of meerdere stappen bestaan van je favoriete apps. Je kunt kiezen uit honderden voorbeelden, maar ook eigen opdrachten samenstellen. Een opdracht kan je als shortcut op het iOS beginscherm plaatsen en je kunt ze koppelen aan een Siri stemopdracht.

xxter opdrachten

Met xxter en Siri Shortcuts is het bijvoorbeeld mogelijk om op het beginscherm van je telefoon twee aparte iconen te hebben waarmee je direct het account van thuis en van kantoor kunt openen, of met een Siri commando zoals “Wie heeft er aangebeld?” direct de waarschuwingsservice te openen. Ook is het mogelijk om een scene in xxter met een gesproken Siri commando af te roepen, zonder tussenkomst van extra componenten. Siri Shortcuts werkt met de xxter iOS app vanaf versie 2.8.

"Hé Siri, goedemorgen"

Een voorbeeld van de uitgebreide mogelijkheden is een Siri Shortcut voor "Goedemorgen". Je kunt een opdracht maken die luistert naar deze stemopdracht en die vervolgens voor je uitvoert:

  • Activeren xxter scene "Opstaan"
  • Voorlezen laatste weersverwachting
  • Voorlezen van de afspraken in je agenda voor die dag
  • Activeren xxter scene "Koffiezetapparaat aan"

Wanneer je nu 's ochtends wakker wordt en zegt "Hé Siri, goedemorgen" tegen je telefoon op het nachtkastje, dan gaat je licht aan in de slaapkamer, weet je of je een trui aan moet doen of toch een net pak voor die belangrijke afspraak en ruik je de vers gezette koffie..

Meer stembediening?

Bent je op zoek naar meer mogelijkheden met stembediening, kijk dan eens naar de Pairot, het voice product van xxter. De Pairot ondersteunt HomeKit van Apple, Amazon Alexa en Google Assistant. Daarmee is het mogelijk om vanaf ieder Apple apparaat, Amazon Echo, recente Android toestellen en de Google Home de KNX-installatie te bedienen met je stem.

Pairot | KNX met HomeKit, Alexa en Google Home bedienenBedien uw huis met uw stem! Met de Pairot maakt u de KNX installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple Homekit of Amazon Alexa.

https://www.xxter.com/pairot