Op een eenvoudige manier je huis slim maken met Theben

1 like Reageer als eerste! 27-09-2018
Op 4 oktober vindt de eerste LUXORliving basistraining plaats bij Theben in Apeldoorn. Door één van onze specialisten worden alle ins- en outs besproken over het slim maken van woningen. Hiervoor is het LUXORliving pakket van Theben eenvoudig toe te passen zonder dat ingewikkelde programmeringen nodig zijn. Eenvoudig, slim en snel comfort in huis creëren.

Slim wonen
LUXORliving is het slimme Smart Home-systeem van Theben, die alles biedt wat woningen comfortabeler maakt en uitschakelt wat niemand gebruikt. Denk hierbij aan het licht aan/uit doen, dimmen van verlichting, verwarming en zonwering regelen. Veiligheid, comfort en eenvoud zijn de karaktereigenschappen van LUXORliving. En het voordeel van alles is dat LUXORliving makkelijk kan worden gemonteerd, geïnstallateerd en in gebruik genomen kan worden.

Training
Op donderdag 4 oktober vindt de LUXORliving training plaats. Het doel van deze dag is om de installateur kennis te laten maken met LUXORliving. Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere kennismaking met de mogelijkheden van het systeem, de ingebruikname van de software en de gebruikersapp. Deze training is interessant voor elke installateur die geïnteresseerd is in een laagdrempelige instap van woningautomatisering zonder de KNX software ETS toe te hoeven passen.
Lukt 4 oktober niet meer, dan wordt deze training ook nog op 28 november gegeven.

Waar
De training vindt plaats bij Theben in Apeldoorn. Aanmelden kan via info@theben-nederland.nl o.v.v. LUXORliving training. De dag begint om 09.30 uur en eindigt rond 15.00 uur. Wij zorgen voor een lunch en drankjes gedurende de dag. Deelname is gratis.

Interessant voor je collega?
Ja! Laat het ons weten en wij noteren ook de naam(en) van je collega(s).

Wij zien graag je aanmelding tegemoet. 

Theben Nederland.

Startpagina - Smart Home-systeem LUXORliving van ThebenLUXORliving is de eenvoudige Smart Home-Systeem van Theben, die alles biedt wat woningen comfortabeler maakt.

https://luxorliving.nl/