Pairot app beschikbaar in de Apple AppStore!

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 10-04-2020
In de nieuwsbrief die we afgelopen januari verstuurden, vertelden we je over de nieuwe Pairot-app voor Pairot. De app wordt gebruikt om Pairot in gebruik te nemen, wat de inbedrijfstelling zoveel gemakkelijker maakt. Je hoeft niet meer in te loggen op het apparaat, kunt de firmware updaten, de configuratie naar het apparaat downloaden, ip-instellingen instellen en nog veel meer.

Klik voor de app op deze: LINK

De app wordt gebruikt om het Pairot-apparaat in gebruik te nemen, wat de inbedrijfstelling zoveel gemakkelijker maakt. Je hoeft niet meer in te loggen op het apparaat, kunt de firmware updaten, de configuratie naar het apparaat downloaden, ip-instellingen instellen en nog veel meer.

Het maakt het ook mogelijk om de componenten vooraf toe te wijzen aan kamers en de complete huisopstelling vooraf te creëren zodat deze automatisch wordt overgenomen in de Apple Woning app.

Hoe je dit doet, wordt uitgelegd op pagina 6 van deze handleiding: Project editing manual

Het algemene gebruik van de app wordt beschreven in de installatiehandleiding: Installation manual

Je kunt de nieuwsbrief hier vinden: https://www.xxter.com/nieuwsbrieven/41/

‎Pairot‎The Pairot HomeKit KNX bridge allows controlling your KNX smart home with HomeKit, Google assistant and Amazon Alexa. This app allows easy setup and maintenance for your device. Supported features: - Registration - Setup device - HomeKit configuration and automatic room assignment - Install...

https://apps.apple.com/app/id1477792176