Pairot App en nieuwe firmware

2 likes 1 reactie 19-02-2020
Er is hard gewerkt aan een firmware-update en unieke configuratie app voor onze Pairot; ’s werelds eerste door Apple gecertificeerde HomeKit-KNX-bridge.

Nieuw jaar, nieuwe Pairot firmware!
Pairot update

We hebben veel verzoeken gekregen voor de ‘Scene-ondersteuning accessoire’! Hiermee kan je vanuit iedere spraakassistent je KNX-scene starten.

Er is hard gewerkt aan een update voor Pairot; ’s werelds eerste door Apple gecertificeerde HomeKit-KNX-bridge. Met deze nieuwe update worden de volgende accessoires ondersteund:

Binnenkort verwacht: de Pairot app!

Het volgende spannende nieuws  is de verwachte spiksplinternieuwe Pairot App! Met deze app wordt het nóg eenvoudiger om Pairot in bedrijf te stellen, de configuratie te laden of een update op de unit uit te voeren. Dit kan binnenkort met de Pairot app, inloggen op de web interface van Pairot is dan niet meer nodig. De Pairot app helpt je ook met het eenvoudig indelen van de componenten en de ruimten in de HomeKit woning app. Maak in my.xxter.com de benodigde zones en ruimten aan, breng eenvoudig de componenten in de betreffende ruimte onder en de app doet de rest.

xxter/Pairot trainingen

De mogelijkheden en functionaliteiten van xxter en Pairot zijn inmiddels zo uitgebreid, dat we meer tijd nodig hebben om alle mogelijkheden voldoende aandacht te kunnen geven. We hebben daarom besloten de training op te delen in twee delen: de Basis- en de Advanced training. De Basistraining duurt één dag en laat de cursist die nog niet bekend is met xxter starten met het inrichten van de visualisatie. Hij leert vervolgens ook de Pairot configureren. Voor de xxter gebruiker die meer de diepte in wil, hebben we de Advanced training, deze duurt ongeveer zes uur. Meer informatie over al onze trainingen vind je hier: https://www.xxter.com/cursussen/