Registratie conferentie Bits, Bricks & Behaviour geopend

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 14-09-2018
De registratie voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour op 22 november is geopend. Iedereen die deze conferentie wil bijwonen, kan zich gratis aanmelden op de website van het evenement. De focus van het event ligt dit jaar op techniek, inspirerende verhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering.

Het programma van Bits, Bricks & Behaviour richt zich op kennisoverdracht in techniek (Bits), gebouwen (Bricks) en het gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour). Deze drie thema’s worden in de vorm van drie tracks ingevuld tijdens het lezingenprogramma.

Programma

De lezingen die tijdens de conferentie plaatsvinden behandelen een breed spectrum van onderwerpen. Gedurende het evenement komen onder andere het energieakkoord, gebouwautomatisering in de vastgoedwereld, het belang van gebouwdata kostenbesparing met energiemonitoring en de toekomst van gebouwen aan bod. Daarnaast worden ook praktijkcases zoals het ABN AMRO Circle paviljoen, de TU Delft en Schiphol besproken. Het volledige programma staat op de website van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Registratie

Registreren voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is gratis als u de actiecode BBB1204 gebruikt. Via de website van Bits, Bricks & Behaviour kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het event. De conferentie vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, waar tegelijkertijd het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings wordt georganiseerd. Bezoekers van Bits, Bricks & Behaviour hebben kosteloos toegang tot beide evenementen en de gemeenschappelijke informatiemarkt.