Schuurman; partner van de installatiesector bij domotica projecten.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 05-12-2018
Domotica projecten zijn er in verschillende maten en vormen. Van eenvoudige draadloze systemen gebaseerd op technologieën zoals Wifi, Zigbee, Bluetooth, etc, tot aan hybride- en bedrade oplossingen zoals E-Net, Free@Home en KNX. Schuurman is partner van installatiebedrijven voor het, van begin tot het einde, succesvol opleveren van een domotica project.

De Schuurman Groep heeft al jarenlange ervaring met domotica projecten. Wij zorgen samen met onze partners bij het vertalen van de klantwens naar techniek. Of dat nu gaat om integratie van bestaande systemen, het toevoegen van nieuwe applicaties of het ontwerp van een geheel nieuw project.

Wij adviseren en ondersteunen in het gehele proces. Resulteert een advies van Schuurman in een opdracht, dan zorgen wij voor het implementatievoorstel op componentniveau, de noodzakelijke programmering en pre-configuratie, leveren wij de ET-componenten, en garanderen wij u dat alles naar behoren werkt. Mochten zich tijdens het installatietraject problemen voordoen, dan kunt u rekenen op de support van Schuurman en haar partners, zowel “op afstand” als, indien noodzakelijk, op locatie.

Voor meer informatie; neem contact op met Schuurman Alkmaar. Telefoon: 072 541 23 00 of info@schuurman.nl

Schuurman; geïnspireerd door mens en technologie.