Smart Building en facilitering met indoor wireless

2 likes Reageer als eerste! 03-11-2020
Sensoren worden steeds meer toegepast in moderne gebouwen, dit kunnen bedrade en draadloze sensoren zijn. Sensoren die het klimaat en de gebruikersbeleving kunnen meten, sturen en beheersen. Gebouwbeheerders en ontwikkelaars zijn steeds meer bezig met IoT en smart building. Zeker met de komst van 5G biedt draadloos uitgelezen kansen om gebouwen ‘smart’ te maken.


Tijdens de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is Koen Mioulet (consultant, Ulwimo) de gespreksleider van de paneldiscussie met als titel "Smart Building en facilitering met indoor wireless". Aan de hand van concrete projecten en business cases bespreekt hij samen met de panelleden uit het werkveld gebouwautomatisering de hedendaagse uitdagingen in digitalisering, duurzaamheid, gebruikersbeleving, energietransitie en data-analyse.

Aan deze sessie werken o.a. mee:

Spie over gebouwgebonden wireless infrastructuur ten behoeve van smart building data.VodafoneZiggo over gebouwbeheer en IoT uit het mobielenetwerk. Het gerenommeerd en spraakmakende Smart Building en 5G project in de Johan Cruijff ArenA wordt gepresenteerd door Huib Pasman, Technology Strategy & Strategic Marketing bij het field lab smart city Johan Cruijff ArenA

Meld je kosteloos aan om deze interactieve discussie, waarin je live je mening kunt geven en vragen kunt stellen, bij te wonen:

https://fhi.nl/bitsbricksbehaviour/aanmelden-conferentie-bits-bricks-behaviour/