Smart Living met IoT-domotica toepassingen

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 19-12-2018
Binnen de Schuurman Groep hebben we jarenlange kennis en expertise met domotica en gebouwautomatisering opgebouwd. In samenwerking met onze partners, bieden wij IoT en KNX product- & projectoplossingen.

Voor voor IoT-domotica toepassingen werkt Schuurman samen met ElectroStyling. Van simpele 1-op-1 (remote) toepassingen tot volledig geïntegreerde Smart Living projecten. 

Bij een woningverbouwing wordt steeds vaker rekening gehouden met nieuwe, slimme toepassingen in huis. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van Smart Living die in een huis geïnstalleerd kunnen worden. Zie de begeleidende afbeelding. Naar wens kunnen deze al of niet met elkaar geïntegreerd worden. 

Ook is het mogelijk om tijdens een verbouwing het huis goed voor te bereiden op de toekomst, ofwel Smart Ready te maken. Bepaalde Smart onderdelen kunnen dan later eenvoudig toegevoegd worden.

Voor meer informatie en de verkrijgbaarheid van Smart componenten kunt u uiteraard terecht bij Schuurman Groothandel in Elektrotechniek.

Welkom bij ElectroStyling - Hét Smart interieuradviesbureauWij zijn ElectroStyling, sinds 2011 ontwerpen en bouwen we slimme huizen. We hanteren daarbij het Smart Ready-principe: de basis van het huis is klaar voor de toekomst. Je hoeft dus niet direct alles in huis aan te passen. Wij zorgen ervoor dat het huis zo is ontworpen dat jullie later eenvoudig...

https://electrostyling.nl/