Speciaal webinar over indoor locatiebepaling voor domoticatoepassingen

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 22-07-2017
Bij steeds meer toepassingen binnen domotica en smart buildings is indoor locatiebepaling van essentieel belang. Daarom organiseert ISSO op 12 september een webinar over indoor locatiebepaling. Via de webinar kunnen installateurs, integratoren en andere geïnteresseerden meer te weten komen over de relatief nieuwe sector binnen de installatiewereld.

Anne van Rossum van Crownstone presenteert het webinar en geeft na afloop antwoord op vragen die tijdens en na het webinar worden gesteld. Van Rossum leidt de webinar in met een introductie over wat indoor locatiebepaling precies inhoudt en voor welke toepassing het fenomeen van belang is.


Technologie
Tijdens de webinar behandelt Van Rossum de verschillende manieren waarop je locatiebepaling kunt realiseren. Daarnaast gaat de presentator in op de technologieën die nodig zijn om de eerdergenoemde verschillende soorten locatiebepaling mogelijk te maken. De technische details van de werking van apparaten met deze functies komen ook aan bod.

Werking locatiebepaling
Aansluitend toont Van Rossum een aantal apparaten met indoor locatiebepaling die je voor verschillende toepassingen kunt gebruiken. Vanzelfsprekend bespreekt Van Rossum ook wat deze feiten omtrent indoor locatiebepaling in de praktijk betekenen voor de installateur. Hierna werpt de presentator een blik op de toekomst en beantwoordt hij vragen die tijdens het webinar gesteld worden.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in de webinar kan zich hiervoor gratis aanmelden op de website van ISSO. De webinar vindt plaats op 12 september om 12.00 uur. Wie nu al vragen heeft over indoor locatiebepaling, kan deze alvast stellen in een e-mail aan instructies@isso.nl.
ISSOISSO is een open kennisclub. Wij leveren kennis aan professionals. Want van beter weten komt beter bouwen, en dat leidt tot een beter leven voor ons allemaal!

https://isso.nl/kennis-bijeenkomsten/bijeenkomsten-webinars/bijeenkomst/avisso/detail/Event/webinar-indoor-locatiebepaling-gratis/