Terugkijken op de conferentie Bits, Bricks & Behaviour

3 likes Reageer als eerste! 03-12-2018
Donderdag 22 november 2018 was het dan zover, de conferentie Bits, Bricks & Behaviour vond plaats in de Supernova van de Jaarbeurs te Utrecht. De conferentie was tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hadden toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

We kijken terug op een zeer geslaagde conferentie, goede sprekers en interessante lezingen over het technisch verbeteren van gebouwen.

Piet van Veelen, Voorzitter van de Nederlandse branche organisatie voor Gebouw Automatisering: “Samenwerking is de basis waarop we de uitdagingen van de komende decennia aan moeten gaan. Het klimaatvraagstuk dwingt ons tot integraal en coöperatief werken. Deze dag heeft ons aangezet tot het nadenken over de plaats van technologie. Wat willen we bereiken is een wezenlijke ethische vraag, die we vervolgens technologie zo goed mogelijk moeten invullen. Dat daar mogelijkheden voor zijn is overduidelijk geworden uit de lezingen en bedrijfspresentaties”

Bijna alle lezingen zijn als paper via de programma pagina op deze website terug te vinden.

De interesse voor de combinatie van Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings was groot. Het technisch verbeteren van gebouwen is een uitermate actuele kans voor gebouweigenaren, facility managers en gebruikers

Programma 2019 | Conferentie Gebouw AutomatiseringProgramma van de Conferentie Gebouw Automatisering 2019: subthema’s ‘van gebouwen naar gebieden’, ‘blockchain technologie’, 'anders kijken naar vastgoed'

https://fhi.nl/bitsbricksbehaviour/programma/