Theben lanceert KNX-website

3 likes 1 reactie 18-06-2019
KNX is voor Theben een van de speerpunten en daarom werd het tijd voor een 'eigen' KNX-website.

KNX – een technologie en oneindig veel mogelijkheden

Het voordeel van een KNX-installatie is veelzijdig. Met KNX kunnen alle gebouwfuncties aan elkaar gekoppeld, geprogrammeerd en aangestuurd worden. Van verwarming, ventilatie en binnenklimaatregeling via verlichting en zonwering tot aan alarm-, beveiligings- en informatiesystemen. Al deze functies kunnen automatisch via intelligente sensoren worden aangestuurd en handmatig met schakelaars in de ruimtes of centraal via een visualisatie worden bediend – thuis of mobiel via smartphones of tablets.

KNX -oplossingen, -voorbeelden en -producten

De website is verdeeld in drie onderdelen. KNX - in de praktijk, KNX - functionaliteiten en KNX - producten. Bij het onderdeel ‘in de praktijk’ zoomen we in wat KNX is en wat houdt het programmeren in. Bij het onderdeel ‘functionaliteiten’ laten we zien wat er mogelijk is met KNX. Zoals bijvoorbeeld lichtregelen met dimfunctie. En er staat informatie over onze KNX-producten op.

De website http://theben-knx.nl/ is vanaf nu online.


Theben KNX-technologie voor duurzaam bouwen en installerenMet KNX-technologie is het mogelijk om een gebouw te veranderen in een Smart Building, met als doel energie efficiënt gebruik en het verhogen van comfort.

http://theben-knx.nl/