TVVL organiseert webinar Gebouwautomatisering

1 like Reageer als eerste! 19-11-2020
Het Internet of Things, Data Analyse en ICT-veiligheid vereisen een nieuwe kijk op de opbouw van gebouwbeheersystemen. Wat zijn de do's en don'ts? Hoe werkt dat uit in kleine-, middelgrote- en grote systemen? Waarom moet een gebouwbeheersystemen zelf ook onderdeel zijn van het prestatiecontract?

De meest waardevolle periode voor de gebruiker van een gebouw is ook de duurste. Gemiddeld is de exploitatie van een normaal gebouw zeker 3x zo duur als de bouwfase. Slim ontwerpen loont, maar daarna is met slim beheer een reductie tot 25% op de technische onderhoudskosten haalbaar. Hoe kan een gebouwbeheersystemen hierin bijdragen en welke KPI's zijn belangrijk om een rol te spelen in prestatiecontracten. Sprekers Jan Kerdèl en Joep van der Velden nemen je mee in deze onderwerpen.

https://www.tvvl.nl/bijeenkomsten/bijeenkomsten-detail/2149/tvvl-webinar-gebouwautomatisering/about?preview=f77849ac0440dbece1bc4bc2d3724ce3953c0388&utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=programma-update-tvvl-webinars-19-november#.X7aUW2RKgkj