xxter & Doorbird vliegen samen op

6 likes Reageer als eerste! 19-09-2018
xxter heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe integratie met Doorbird. Vanaf nu is het mogelijk om via de xxter-app met Doorbird te communiceren. Update uw xxter-app en maak gebruik van de nieuwe Doorbird integratie.

Wat is Doorbird? 

Doorbird is een producent en ontwikkelaar van hoogwaardige video intercom voor iOS en Android. Doorbird combineert exclusief design met vernieuwende IP-technologie voor een betaalbare prijs. De installatie gaat zeer eenvoudig via het scannen van een QR-code. Met Doorbird krijgt u meldingen op uw smartphone wanneer er bij u wordt aangebeld, u kunt uw bezoekers zien, met ze praten en de deur voor ze openen, overal ter wereld. Als u op reis bent, bent u toch een beetje thuis. Dit alles vanaf uw smartphone en/of tablet.

Combineer Doorbird met xxter 

Combineer Doorbird met xxter en u kunt niet alleen communiceren met uw bezoek en uw deur openen via uw telefoon en/of tablet, u kunt ook het licht in uw portiek, de hal en/of op de trap aandoen, uw muziek zachter zetten of uw film pauzeren, eventueel zelfs geautomatiseerd. Dit allemaal via één app, dezelfde app waar u de rest van uw huis mee bedient. Via uw KNX-netwerk is het heel eenvoudig en voordelig om de bediening met de xxter-app mogelijk te maken. De snapshots die u via xxter ontvangt zijn gratis.