xxter zoekt een nieuwe account manager!

2 likes Reageer als eerste! 24-03-2021
xxter is op zoek naar een nieuwe accountmanager om ons wereldwijde netwerk van klanten te onderhouden en uit te breiden. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten met meer verantwoordelijkheden in ons kleinschalig, divers en enthousiast team?

Gezocht: Accountmanager

xxter is op zoek naar een nieuwe accountmanager om ons wereldwijde netwerk van klanten te onderhouden en uit te breiden. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten met meer verantwoordelijkheden in ons kleinschalig, divers en enthousiast team?


De functie

Als accountmanager werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de verkoop aan en het klantcontact met (potentiële) klanten wereldwijd. Je weet makkelijk contact te leggen met (potentiële) klanten en kunt deze overtuigen van de kwaliteiten en mogelijkheden van de producten van xxter. De focus ligt op sales, maar je organiseert hiervoor ook marketingcampagnes, stelt communicatieteksten op en gebruikt verschillende media om nieuwe klanten te bereiken en contact te onderhouden met bestaande klanten. Als accountmanager zet je jouw netwerk in en ben je op de hoogte van kansen en ontwikkelingen in de markt om producten van xxter breder in te zetten. Op basis van feedback van klanten geef je input aan de productmanager voor mogelijke verbeteringen en nieuwe diensten of producten. De accountmanager rapporteert aan het management over de verkoopprestaties en mogelijke kansen en bedreigingen.

Profiel

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Representatief en legt eenvoudig nieuwe, goede contacten;
 • Communicatief sterk in meerdere Europese talen, waaronder minimaal Engels en Nederlands,
 • maar bij voorkeur ook andere talen zoals Duits, Zweeds, Frans, Spaans of Italiaans;
 • Overtuigend en gedreven verkoper;
 • Ruime werkervaring op het gebied van sales en kennis van marketingcampagnes;
 • Ervaring en affiniteit met professionele elektrotechniek, in het bijzonder domotica en KNX;
 • Ruime ervaring in het geven van duidelijke presentaties en demonstraties;
 • Analytisch, gestructureerd, oplossingsgericht en servicegericht;
 • Zelfstandig, flexibel, enthousiast, goeie sociale vaardigheden

Wij bieden

 • Een vast dienstverband tussen de 32 en 40 uur per week
 • Een marktconform salaris met voldoende vakantiedagen en pensioenopbouw
 • Een vaste werkplek op ons kantoor in Amsterdam, met mogelijkheden om ook enkele dagen in de week vanuit huis te werken
 • De mogelijkheid om op regelmatige basis belangrijke klanten op te zoeken binnen Europa
 

Over xxter

xxter is ontwikkelaar en leverancier van professionele oplossingen voor huis- en gebouwautomatisering, ook wel ‘domotica’. Wij leveren producten waarmee elektrische installaties intelligenter en flexibeler gemaakt kunnen worden en bieden interactieve en gebruiksvriendelijke manieren van bediening en visualisatie via apps en stembediening. De producten van xxter worden geleverd via ons netwerk van installatie professionals en distributeurs over de hele wereld. Doordat we zelf onze ontwikkeling doen kunnen we snel en flexibel inspelen op de wensen en verwachtingen van de markt.

Het team van xxter kan worden gekenmerkt als klein, divers en enthousiast. We werken nauw samen vanuit ons kantoor in Amsterdam Oud-West om de beste producten en diensten te leveren. We kijken erg uit naar een nieuwe collega om ons team te versterken.


Voor meer informatie over xxter, kijk op https://www.xxter.com

Reageren

Herken je jezelf in deze functie en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Reageer dan vóór 12 april door een e-mail te sturen aan vacature@xxter.com met je motivatie en CV. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.