Help jij ROC Tilburg aan nieuw lesmateriaal?

2 likes Reageer als eerste! 20-02-2022
Gezocht! Voor het ROC ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuw KNX lesprogramma.

Ben jij, of ken jij degene die ons hierbij kan helpen?
Door de tijdsdruk is het voor mij erg lastig om het van scratch te ontwerpen, daarom wil ik kijken of iemand me hier zou kunnen helpen.

Je zou mij er persoonlijk ook een enorm plezier mee doen, dit materiaal wil ik ook gebruiken voor mijn leraar-opleiding Master scriptie.

Het ontwikkelen doe ik vanuit een praktijk casus. De student leert dus niet alleen de theorie, maar gaat vanuit een beroepscasus het hele project opbouwen. Vanaf de lege tekening en een bestektekst gaat hij/zij de materialen inventariseren, tekeningen maken, programmering schrijven en wordt daarbij ondersteund door de theorie. De theorie heb ik beschikbaar, dus dat komt goed :)

Ik zou de specialisten uit deze groep willen vragen mij te helpen aan het volgende:

  • Ik zoek voor een redelijk "normale" woning (niet meteen een mega-villa; een appartement mag ook), waarin de verlichting op basis van KNX wordt geschakeld en gedimd en voorzien is van beweging/aanwezigheid sensoren, zonwering, energie management/weergave de:
  • - bestektekst
  • - installatietekening¬†
  • - installatieschema
  • - kastaanzicht
  • - ets programmering
(Alle tekeningen liefst bewerkbaar dwg oid)

Ik weet dat het best veel gevraagd is, en als iemand me aan de helft kan helpen ben ik natuurlijk ook al blij!
Natuurlijk alles anoniem, zonder klantgegevens. Het gaat me ook enkel om de automatisering; beveiliging e.d. liefst weghalen.

Wat levert het je op? Mijn eeuwige dank, en ik noem je bedrijf bij iedere les domotica ;) oh, en als je wil doe ik ook nog aan bronvermelding!

Alvast super bedankt!

Mail: fvgeel@roctilburg.nl