Side by Side mooier wordt het niet!

1 like Reageer als eerste! 25-06-2021
Samenwerking is goud waard, iedereen weet dat, maar als alles dan samenvalt is het toch altijd erg mooi om te ervaren.

Een vereniging van eigenaren komt bij je via de installateur met de vraag of er renovatie mogelijk is van een bestaande KNX installatie in combinatie met een video deurintercom installatie de bedienen op een bedienpaneel.

Tevens was de wens een optie aan te bieden om de KNX installatie ook op de mobiel te kunnen bedienen en uiteraard stond veiligheid hoor in het vaandel, dan gaat daar je technische “hart” toch wel wat harder van kloppen.

Zeker als het gaat om een woontoren van 72 appartementen

Door een zeer prettige samenwerking en het open en eerlijk communiceren met de VVE/BakkerBV/HaviT/Comelit en Gira is onderstaand project reeds opgeleverd.

Bekijk onderstaande impressie video ook eens.

Side by Side Almere

Zo ziet u maar als men kiest voor een open protocol kan men nog steeds de installatie een upgrade geven. In dit project is het multitalent van Gira opgenomen de G1 en nog een KNX-comfort dimactor toegevoegd omdat men ook LED lampen wenste de dimmen de andere KNX-componenten werkten nog naar behoren.


De bewoners kunnen via de G1 de deuroproep van Comelit ontvangen en met hetzelfde display op een centrale plaats de KNX-installatie ook bedienen.

En een aantal bewoners hebben nog gekozen om een Gira X1 aan de installatie toe te voegen, om ook met dezelfde look en feel de installatie via een smart device te kunnen bedienen.

X1-app


Het project was Side by Side en alle partijen stonden "Side by Side" en dan zie je dat er mooie zaken te realiseren zijn.


Als er vragen zijn over dit project schroom niet op contact met een van de partijen op te nemen.


#Bakker BV  #HaviT  #Comelit #Gira


Comelit X Gira Side By Side Almere De 72 royale appartementen van Side by Side in Almere zijn voorzien van een volledig KNX - en huisautomatiserings systeem. Daarnaast is dit gebouw geoptimali...