Veilige encrypted toegang met KNX domotica.

2 likes Reageer als eerste! 16-09-2018
Veilige toegang op afstand tot de KNX Domotica installatie is belangrijk. Hiervoor maakt Villa Elektra de KNX domotica specialist gebruik van de Gira S1 waardoor er encrypted toegang is met de KNX Domotica.

Veilige toegang op afstand tot de KNX Domotica installatie is belangrijk.

Hiervoor maakt Villa Elektra de KNX domotica specialist gebruik van de Gira S1 waardoor er encrypted toegang is met de KNX Domotica. 


Onderweg het licht uitschakelen, camerabeelden bekijken, de verwarming inschakelen of de jaloezieën sluiten – en dat alles met het goede gevoel dat er geen onbevoegden toegang hebben tot de communicatie: met de Gira S1 kunnen onze klanten onderweg gemakkelijk en absoluut veilig verbinding maken met hun KNX Smart Home, want de communicatie is versleuteld. Gewoon de Gira X1 of de Gira HomeServer app starten. Omslachtig activeren van een VPN is hiermee niet nodig.

Villa elektra, KNX domotica system integrator, wij staan voor hoogwaardige kwaliteits producten, duurzame installaties, installaties met meer comfortGRATIS advies ✓ Van Advies t/m programmatie ✓ BESTE KNX domoticasyteem ✓ JAREN praktijk ervaring ✓ DOMOTICA Smart Home ✓ GIRA KNX ✓ Basalte KNX ✓

https://www.villaelektra.com/projecten.html