Woning met KNX domotica

3 likes 5 reacties 16-04-2019
Luxueus leven in het hart van de Gouden Eeuw van Amsterdam

Deze woning is gelegen in een van de chicste buurten van het centrum van de Nederlandse hoofdstad, gebouwd tijdens het hoogtepunt van de Nederlandse Gouden Eeuw, een UNESCO Werelderfgoed. Het project is uitgevoerd met een zeer bekwaam team om het erfgoed van het grachtenpand minutieus te deconstrueren en nieuw licht te brengen naar de best bewaarde geheimen ervan. Van handelaren tot flamboyante Nederlandse aristocraten, vroegere bewoners van het grachtenpand hebben het rijke karakter van het huis geïnspireerd om gasten uit te nodigen om te ontdekken en ontdekken. Eclectisch en toch elegant, de ingetogen nieuwe look combineert originele en historische kenmerken met luxe moderne elementen.

Wij hebben in opdracht van de architect Ditozzi deze prachtige woning mogen voorzien van KNX domotica. 

Hierbij hebben we gebruik gemaakt van Basalte schakelaars, Basalte iPad frame, Basalte bewegingsmelders, Gira Homeserver en de Gira intercom.

Alle verlichting, klimaat en televisie's zijn eenvoudig te bedienen vanaf de schakelaars, tablets en smartphones.  Het was een ontzettend mooi en leuk project om aan mee gewerkt te hebben!!