Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen

Welkom bij hét platform voor slimme woningen en gebouwen.

Smart Inside brengt mensen samen; professionals die actief zijn in de wereld van domotica en gebouwautomatisering. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en durf je kennis te delen met collega’s? Word dan onderdeel van dit unieke netwerk. Maak een profiel aan en meng je in het gesprek!Maak een account aan


Het Smart Inside netwerk bestaat uit systeem integratoren, installateurs, adviseurs, leveranciers en vele andere professionals in vastgoed en techniek.

Building connections

Smart Inside brengt mensen samen; professionals die actief zijn in de wereld van domotica en gebouwautomatisering.

icon

Klaar voor de toekomst

De techniek in gebouwen en woningen staat niet stil. Sterker nog, nieuwe ontwikkelingen volgen zich in een razendsnel tempo op. Met Smart Inside blijf je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen die de professionals in jouw sector tegenkomen. Via een eigen profiel zie je wat collega’s meemaken, wat zij opmerkelijk vinden en waar zij mee bezig zijn.

icon

Heldere documenten

Smart Inside biedt een overzicht van handige en bruikbare documenten over woning- en gebouwautomatisering. Denk bijvoorbeeld aan projectbeschrijvingen, maar ook brochures, naslagwerken, whitepapers en meer van dit soort handzame en informatieve bronnen.

icon

Actieve community

Professionals helpen elkaar. Heb je een vraag over een bepaald product of specifieke klus? Stel deze op het forum en roep de hulp in van installateurs en systeemintegratoren in heel Nederland. Neem deel aan discussies over nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied of lees over het nieuwste project van een bevriende installateur.

icon

Duidelijke interface

In een heldere en interactieve omgeving navigeer je gemakkelijk tussen projectbeschrijvingen, het laatste nieuws en statusupdates van collega’s of marktpartijen die voor jou relevant zijn. Zodra je zelf een statusupdate plaatst, kun je via goed zichtbare symbolen aangeven voor wie jouw post zichtbaar mag zijn en waar deze post over gaat.

icon

Evenementen

Kennisbijeenkomsten, netwerkmeetings, workshops en conferenties; jaarlijks zijn er voor jouw beroepsgroep vele evenementen die interessant kunnen zijn om bij te wonen. Smart Inside zet al deze evenementen overzichtelijk op een rij, zorgt ervoor dat je kunt inschrijven én deelt verslagen van evenementen die je eventueel hebt gemist.

icon

Nog veel meer..

Smart Inside heeft nog veel meer interessante features voor iedereen die actief is in gebouwautomatisering en domotica. Meld je nu aan en ontdek hoe dit interactieve platform jou als professional kan helpen bij je werkzaamheden als installateur, systeemintegrator of fabrikant.

Schrijf je in voor de KNX nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.


Meld je aan

Uitgelichte projecten

Hoogwaardig KNX systeem voor Q Residences

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert is een nieuw icoon van internationale allure verrezen: Q Residences. Q Residences is een unieke plek om te wonen en bestaat uit twee torens, de noordelijk gelegen high-rise Quartz en de zuidelijk gelegen low-rise Qube. Het wooncomplex combineert een perfecte ligging met de hoogwaardige architectuur van Studio Gang, een van de meest gerenommeerde architectenbureaus ter wereld. Q Residences is een nieuwe landmark, met 248 huurwoningen en een plaza op de begane grond.

De stijl van toen, de techniek van nu

Het volledig renoveren van een monumentale boerderij, in de stijl van toen maar met de techniek van nu. Dat was de uitdaging waar installatiebedrijf Vennegoor uit Weerselo voor stond. De verbouwde woonboerderij herinnert nog altijd aan het rijke verleden. Het LUXORliving domoticasysteem van Theben tilde het eeuwenoude gebouw over van het heden naar de toekomst. Het geeft de bewoners bedieningsgemak, een veilig gevoel en veel opties voor meer.

Ultiem wooncomfort dankzij inregeling InstaVer Systems

Bewoners van twee luxe villa’s in Noord-Holland bedienen alle intelligente apparaten in hun woning eenvoudig met één druk op de knop. InstaVer Systems verzorgde in nauw overleg met de installateurs de inregeling van alle componenten in de luxe woningen. Hierdoor zijn de slimme installaties niet alleen perfect afgestemd op de wensen van de bewoners, maar zijn deze ook via één applicatie eenvoudig aan te sturen.

Maak een account aan