Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Status

photo Theben heeft samen met PureDomotica een oplossing ontwikkeld om energie monitoring te integreren met SmartHome, waarbij beide via één app beschikbaar is voor de consument en centraal inzichtelijk via een dashboard. Uiteraard AVG proof, waarmee het voldoet aan de wet op de privacy. Nieuwsgierig? ....... kom kijken naar de primeur op de Vakbeurs Energie. https://www.vakbeursenergie.nl/nl/bezoekers-registratie/

3 likes Reageer als eerste! 02-10-2019
Project
Status

photo Een mooi initiatief… Onderwijs in SmartHome installaties bij ROC van Twente in Hengelo. Daar is bewust gekozen voor een standaard: KNX. En een systeem dat goed past bij het niveau van een ROC. Leerlingen kunnen vrijuit programmeren met LUXORplug software en testen met de app LUXORplay. Ook de W-kant wordt niet vergeten - warmtepomp is gekoppeld, etc. Geweldig om het enthousiasme te mogen ervaren! www.luxorliving.nl

6 likes 2 reacties 19-06-2019
Status

photo Namens het KNX bestuur, aanwezig bij de kick-off van Bits, Bicks & Behaviour op 5 november 2019. Blokkeer deze datum vast in je agenda. Een super leuke locatie om deze aftrap te organiseren........ Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Iedereen kan een mooi programma verwachten!

6 likes Reageer als eerste! 04-06-2019
Status
Status

photo Vorige week tijdens een fabrieksbezoek goeie discussies gevoerd over trends en marktontwikkeling op gebied van SmartHome en gebouwbeheer op KNX basis. Wil je ook eens (mee)discussiëren? Laat het me weten.

1 like 2 reacties 27-03-2019
Status
Evenement
Status

photo Afgelopen weken zijn een aantal installateurs weer prominent aanwezig geweest om ons mooie vak te promoten tijdens de open dagen van diverse scholen. Uiteraard hebben ze KNX laten zien. Loohuisgroep, Fleringen bij Deltion College te Zwolle en ROC Hengelo/Almelo van Lossergroep, Rijssen bij ROC Hengelo en Deltion te Zwolle Keizers, Oldenzaal bij Carmel College te Oldenzaal Goed bezig mensen! Laat dit een voorbeeld zijn voor iedereen. We zijn de studenten van nu, hard nodig zodra ze in het arbeidsproces actief worden.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 31-01-2019
Blog
Status

photo Deze week een bijdrage mogen leveren aan de minor domotica die op Hogeschool Utrecht wordt aangeboden. Tijdens een gastcollege e.e.a. verteld over de technologie achter (KNX) bewegingsmelders en aanwezigheidsmelders. Ook de mogelijkheden in de uitgebreide parameter setting zijn behandeld.

- met: Erik Karsemeijer

3 likes Reageer als eerste! 07-12-2018
Status

photo Vandaag een mooie bijeenkomst gehad met KNX specialisten om te discussiëren over de toekomst van SmartHome, DALI, IoT, Secure, RF en natuurlijk KNX. Toekomstig staan ons veel veranderingen te wachten. Mooi om hierover met de markt en ons productmanagement over te praten.

2 likes Reageer als eerste! 21-11-2018
Status

photo Leuke gesprekken gehad de laatste dagen op de TU boot, waar we met veel installateurs spraken over ons laagdrempelig SmartHome systeem, LUXORliving. Bediening via je smartphone wordt toch wel als toekomst gericht ervaren. Daarbij wordt de toekomstvaste investering erg op waarde ingeschat. Dit wordt gewaarborgd doordat gebruik is gemaakt van het KNX protocol als wereld wijde standaard. Niet perse duur en ingewikkeld maar juist toegankelijk. Komende week in Zwolle, Leeuwarden en Groningen

2 likes Reageer als eerste! 15-11-2018
Evenement
Comfortabel leven en toch energieneutraal wonen

Wij bieden een training voor de aannemer en woningbouwcoöperatie maar tevens voor de installateur, waarbij we een afwisseling maken in plenaire presentaties en parallelsessies die toegespitst zijn op de doelgroep. Tijdens deze training willen we u meenemen in de mogelijkheden omtrent slimme installaties, maar zeker ook dieper willen in gaan op de vraag: 'Wat levert het op?'

3 likes Reageer als eerste! 26-10-2018
Evenement
Over Edwin
  KNX Gold Professional

  Ik ben van mening dat je samen veel sterker bent en sneller je doel kunt behalen. Dit betekent dat je elkaar moet helpen en een ander iets gunt. Ambitieus, maar met respect naar anderen.....dat is voor mij een enorme drive om met leuke mensen, mooie dingen te realiseren.

  Persoonlijke website:
  http://www.theben-nederland.nl

  Werkgebieden:
  Fabrikant   -   Marketing & communicatie   -   Sales
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Edwin geschreven.

Forumberichten
 • Een half jaar Smart Inside

  Iedereen kan dit platform toch eenvoudig onder de aandacht brengen bij collega's, zodat het totaal...

arrow