Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Remco Hoveling
Projectmanager Gebouwautomatisering
Blog
Blog
Blog
Blog
Blog
Blog
Uw gebouw 24/7 bewaken door uw gebouwgebonden installaties op afstand te (laten) monitoren.

Uw gebouw 24/7 bewaken door uw gebouwgebonden installaties op afstand te (laten) monitoren. Dit zorgt voor meer veiligheid en een verhoging van uw business continuïteit. Door de huidige pandemie, waarin we worden beperkt in beschikbaarheid van personeel en toegang tot gebouwen, is het van belang dat de beveiliging en brandveiligheid van uw gebouw zijn geborgd. Geïnteresseerd in wat Siemens u hierin kan bieden? Lees dan verder:

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 17-07-2020
Blog
Blog
Status
Status
Evenement
Project
Evenement
Evenement
Blog
Evenement
Project
Project
Status
Status

photo Heel mooi stukje dit keer in het KNX journaal 2019. Super mooi project in Groningen waarbij alles in verbinding staat met de technologie van Siemens. De totale oplossing van primaire maar ook secundaire. Siemens Buildings

2 likes Reageer als eerste! 08-05-2019
Project
Project
Over Remco
  KNX Gold Professional

  Smart Infrastructure van Siemens verbindt op intelligente wijze energiesystemen, gebouwen en industrieën om de manier waarop we leven en werken aan te passen en te laten evolueren. We werken samen met klanten en partners om een ecosysteem te creëren dat intuïtief op de behoeften van mensen inspeelt en klanten helpt hun beschikbare middelen optimaal te benutten. Zo helpen we onze klanten om succesvol te zijn, en onze gemeenschappen om vooruitgang te boeken en duurzame ontwikkeling te omarmen.

  Persoonlijke website:
  https://new.siemens.com/nl/nl/bedrijf/about/businesses/smart-infrastructure.html

  Werkgebieden:
  Fabrikant   -   Systeem integrator


Remco werkt bij
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Remco geschreven.

arrow