Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Bericht

Tijdens de april-actie in het kader van #KNXis30 vroeg KNX Association om jouw beste herinnering aan KNX uit de afgelopen 30 jaar in te dienen. Uit de vele inzendingen is een ‘maandwinnaar’ via een loterij getrokken. Deze maand was de Nederlander Rik van Vuuren de gelukkige. Hij wint een ETS Professional licentie, inclusief alle ETS Apps. Gefeliciteerd Rik!

Meer hierover zie je in deze video: https://bit.ly/3fsBJhS

Wil je deze prijzen ook winnen, doe dan mee met de actie in mei, of de acties in de komende maanden!

2 likes Reageer als eerste! 06-05-2020
Bericht
Status

photo 'Over 10 jaar ben je het sukkeltje van de klas als je geen smart home oplossing hebt.' Dat staat in de publicatie van ING, waarin staat beschreven dat de doorbraak van smart homes dichterbij is. 20% van de consumenten heeft enkele duizenden euro’s over voor slimme technieken in huis. Dat is een potentiële markt van 600 miljoen euro per jaar! Dit interessante artikel en de publicatie is hier te vinden: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/Building-and-Construction/doorbraak-smart-homes-dichterbij.html

3 likes Reageer als eerste! 06-11-2019
Forum
Over Esmée
    Project- en content manager bij Stijlmeesters. Content- en communicatiebureau met een passie voor innovatie, verandering en duurzaamheid.

    Persoonlijke website:
    http://www.stijlmeesters.nl

    Werkgebieden:
    Marketing & communicatie


Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Esmée geschreven.

Forumberichten
arrow