Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Freddy van Geel
KNX Tutor - Docent elektrotechniek
Project
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Productinformatie
Evenement
Project

Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg is een museum waarin aandacht wordt besteed aan de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht in verleden, heden en toekomst met extra aandacht voor de collecties van land- en luchtmacht, afkomstig van het Legermuseum uit Delft en het Militaire Luchtvaartmuseum uit Soesterberg, die in het NMM zijn samengevoegd. Het NMM is ondergebracht in de Koninklijke Stichting Defensiemusea (KSD). (Bron: Wikipedia)

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 04-06-2020
Nieuws
Pairot app beschikbaar in de Apple AppStore!

In de nieuwsbrief die we afgelopen januari verstuurden, vertelden we je over de nieuwe Pairot-app voor Pairot. De app wordt gebruikt om Pairot in gebruik te nemen, wat de inbedrijfstelling zoveel gemakkelijker maakt. Je hoeft niet meer in te loggen op het apparaat, kunt de firmware updaten, de configuratie naar het apparaat downloaden, ip-instellingen instellen en nog veel meer.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 10-04-2020
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Status

photo Bij het Radius College Breda krijgen de MBO3 en MBO4 studenten les in het programmeren en aansluiten van KNX componenten. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan visualisatie en stembesturing. In samenwerking tussen Radius College Breda, BINK Groep en xxter is een lesprogramma opgesteld en zijn de benodigde componenten verzameld. De jeugd heeft de toekomst! #knx #mbo #samenkomjeverder

3 likes Reageer als eerste! 19-11-2019
Bericht
Status

photo Throwback Friday.. Vandaag precies 7 jaar geleden gaven Harm en ik de allereerste xxter training. De start-up van toen is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 8 medewerkers, met klanten van Nederland tot Australië en alles wat daar tussen zit. Onze producten worden volledig in Nederland geproduceerd, en voorzien van onze eigen software. Ik ben trots op wat we als team hebben bereikt, en wil onze trouwe klanten bedanken. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn geweest!

- met: Harm Elzinga

3 likes Reageer als eerste! 04-10-2019
Status
Nieuws
Evenement
Status

photo PRIJSVRAAG! Ik weet niet of het hier thuis hoort, maar ik ga ‘m gewoon doen! Bij @xxter zijn we altijd bezig met het uitbreiden van de functionaliteiten, die (natuurlijk) eerst getest worden. Hiervoor hebben we een grote groep vaste klanten in die de firmware in bèta testen. Als je kan raden welke geweldige, zeer uitgebreide, functionaliteit dit moment getest wordt, én wat het voorbeeld op de foto “doet” kun je een leuk prijsje winnen. Uiteraard zijn de bètatesters uitgesloten van deelname. Succes!

5 likes 14 reacties 21-08-2019
Evenement
Forum
Nieuws
De nieuwe KNX TP1-256 Topologie

De KNX Association heeft onlangs de voltooiing aangekondigd van een langlopend project om de systeemtopologie bij te werken om KNX nog eenvoudiger en eenvoudiger te gebruiken te maken. Tot nu toe is het kleinste deel van de topologie een lijnsegment met 64 apparaten. Om de lijn uit te breiden, kunnen lijnrepeaters worden gebruikt om 4 segmenten bij elkaar te voegen om in totaal 256 apparaten op elke regel te maken. De reden voor deze limieten is om de integriteit van het KNX-telegram te waarborgen wanneer het door meerdere apparaten gaat.

LEES MEER
7 likes 5 reacties 22-07-2019
Bericht
Productinformatie
Project

‘Het gevaar bestaat dat je als vakneuroot te veel dingen zichtbaar en stuurbaar wilt maken, maar je moet het de gebruiker juist niet te moeilijk maken. Iedereen moet er mee kunnen omgaan; de eigenaren, de huurders, maar ook de schoonmoeders. Dat is in dit geval absoluut gelukt. De eigenaar heeft er – juist door de eenvoud en het gemak – nu zo veel plezier in, dat hij zelfs de beheerfuncties en storingsmeldingen is gaan beheren.'

LEES MEER
6 likes 2 reacties 22-05-2019
Status

photo Gisteren hebben we de eerste voorraad order met Pairot's mogen versturen naar een nieuwe distributeur Down Under. Tot in Australië is vraag naar het besturen van KNX met je stem. We krijgen dagelijks meer aanvragen uit de buitenlanden dan uit Nederland en België... Wat denken jullie... Zijn we er nog niet klaar voor? Vinden we het te duur? Vinden we het nog eng qua privacy?

5 likes 1 reactie 18-05-2019
Evenement
KNX, xxter en Pairot basis training

Deze week hebben we weer een aantal integratoren mogen vertellen over xxter en Pairot in de basis training. De meest gehoorde reactie is: "Wat is dát eenvoudig en snel te configureren!" en "We hadden niet verwacht dat xxter zó veelzijdig is". Het gebeurt dan ook niet zelden dat cursisten met een vers aangeschafte xxter en/of Pairot onder de arm naar huis gaan.. Meer weten? Kom 25 april naar Amsterdam en laat je verrassen..

3 likes Reageer als eerste! 28-02-2019
Forumberichten
arrow