Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Freddy van Geel
Accountmanager - KNX Tutor
Evenement
Status

photo PRIJSVRAAG! Ik weet niet of het hier thuis hoort, maar ik ga ‘m gewoon doen! Bij @xxter zijn we altijd bezig met het uitbreiden van de functionaliteiten, die (natuurlijk) eerst getest worden. Hiervoor hebben we een grote groep vaste klanten in die de firmware in bèta testen. Als je kan raden welke geweldige, zeer uitgebreide, functionaliteit dit moment getest wordt, én wat het voorbeeld op de foto “doet” kun je een leuk prijsje winnen. Uiteraard zijn de bètatesters uitgesloten van deelname. Succes!

5 likes 14 reacties 21-08-2019
Evenement
Nieuws
De nieuwe KNX TP1-256 Topologie

De KNX Association heeft onlangs de voltooiing aangekondigd van een langlopend project om de systeemtopologie bij te werken om KNX nog eenvoudiger en eenvoudiger te gebruiken te maken. Tot nu toe is het kleinste deel van de topologie een lijnsegment met 64 apparaten. Om de lijn uit te breiden, kunnen lijnrepeaters worden gebruikt om 4 segmenten bij elkaar te voegen om in totaal 256 apparaten op elke regel te maken. De reden voor deze limieten is om de integriteit van het KNX-telegram te waarborgen wanneer het door meerdere apparaten gaat.

LEES MEER
6 likes 5 reacties 22-07-2019
Productinformatie
Project

‘Het gevaar bestaat dat je als vakneuroot te veel dingen zichtbaar en stuurbaar wilt maken, maar je moet het de gebruiker juist niet te moeilijk maken. Iedereen moet er mee kunnen omgaan; de eigenaren, de huurders, maar ook de schoonmoeders. Dat is in dit geval absoluut gelukt. De eigenaar heeft er – juist door de eenvoud en het gemak – nu zo veel plezier in, dat hij zelfs de beheerfuncties en storingsmeldingen is gaan beheren.'

LEES MEER
6 likes 2 reacties 22-05-2019
Status

photo Gisteren hebben we de eerste voorraad order met Pairot's mogen versturen naar een nieuwe distributeur Down Under. Tot in Australië is vraag naar het besturen van KNX met je stem. We krijgen dagelijks meer aanvragen uit de buitenlanden dan uit Nederland en België... Wat denken jullie... Zijn we er nog niet klaar voor? Vinden we het te duur? Vinden we het nog eng qua privacy?

5 likes 1 reactie 18-05-2019
Evenement
KNX, xxter en Pairot basis training

Deze week hebben we weer een aantal integratoren mogen vertellen over xxter en Pairot in de basis training. De meest gehoorde reactie is: "Wat is dát eenvoudig en snel te configureren!" en "We hadden niet verwacht dat xxter zó veelzijdig is". Het gebeurt dan ook niet zelden dat cursisten met een vers aangeschafte xxter en/of Pairot onder de arm naar huis gaan.. Meer weten? Kom 25 april naar Amsterdam en laat je verrassen..

3 likes Reageer als eerste! 28-02-2019
Over Freddy
Freddy werkt bij
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Freddy geschreven.

Forumberichten
arrow