Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Bericht
Forum
Over Martin
  Ik ben Martin van Ling, eigenaar van Hestia Domotica, Services en Opleidingen. De kiem van mijn bedrijf is gelegd in 2004 met de renovatie en nieuwbouw van mijn eigen boerderij uit ca. 1885. Al direct was duidelijk dat mijn wensen en eisen niet realiseerbaar waren met een reguliere installatie. Sturing van binnen en buiten verlichting, beregeningsinstallatie, koppeling met een beveiligingsinstallatie, automatisering met jaarkalenders en weekprogramma’s, volop netwerk-, audio- en videofaciliteiten en aanwezigheid gerelateerde acties vroegen om een goede voorbereiding. Met veel zelfwerkzaamheid en ondersteuning van professionele partijen zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Het eindresultaat was geweldig en smaakte naar heel veel meer.

  Hestia - alles komt samen
  Sindsdien heb ik de marktontwikkelingen gevolgd en vanuit mijn ICT achtergrond kennis vergaard. En daarna begonnen met het uitvoeren van projecten, zo werd mijn bedrijf Hestia een feit. De naam Hestia komt uit de Griekse mythologie: zij is de godin van het huiselijke haardvuur als de verbindende factor in familie en samenleving, de kern en ziel van een woning. Een naam die perfect past bij mijn bedrijfsfilosofie.

  Met Hestia Domotica realiseren wij de wensen van klanten en creëren een woning waarbij de technische installatie op de achtergrond doet wat deze moet doen en op de voorgrond zorgt voor een "wow"-effect, iets waarvan de bewoner na oplevering enthousiast zegt: "dit is pas echt genieten, helemaal top!".

  Opdrachtgever voorop
  Wat me in de loop der tijd steeds meer opviel is dat verschillende partijen zich beperken tot de producten die ze goed kennen, niet kijken buiten gebaande paden. Terwijl ik er stellig van overtuigd ben dat juist de wens van de gebruiker centraal moet staan, oplossingen op basis van innovatie en nieuwe mogelijkheden en alles vanuit een systeem gedachte. Niet proberen om losse onderdelen moeizaam te laten samenwerken. Niet gehinderd worden door angst voor het onbekende. Gelukkig heb ik inmiddels gelijkgestemde professionals om me heen verzameld. Die èn een compleet beeld hebben van de mogelijkheden èn bereid zijn om creatief mee te denken.

  Rendement
  Een nieuwe woning is een forse investering die maximaal rendement moet opleveren. Rendement in de zin van goed verkoopbaar, maar zeker ook in de zin van maximaal wooncomfort. Om dit te bereiken moet er een zogenaamde blauwdruk komen van de woonwens van de opdrachtgever. Vóórdat de eerste leidingen worden getrokken. Op basis van die, voor u herkenbare functionele beschrijving kan de best passende oplossing worden ontworpen. Verrassingen worden zo voorkomen, net als teleurstelling over niet goed functionerende systemen en tegenvallend comfort.

  Toekomst
  Marktontwikkelingen en het succes van Hestia Domotica vroegen om een bredere aanpak. Zorg, milieu, gebouwbeheerssystemen en het Internet der Dingen (Internet of Things) vereisen een verregaande integratie van verschillende systemen en oplossingen. Bovendien moet het kennis niveau van verschillende marktpartijen verhoogt worden om de hoge eisen van klanten recht te kunnen doen. Hiervoor is de Hestia Groep in het leven geroepen die bestaat uit vier complementaire disciplines:

  Hestia Domotica B.V.
  Hestia Systeem Integratie B.V.
  Hestia Services B.V.
  Hestia Opleidingen B.V.
  Hiermee kan de Hestia Groep samen met gespecialiseerde partners gecompliceerde uitdagingen op een gestructureerde en effectieve manier het hoofd bieden!

  Persoonlijke website:
  http://www.hestiadomotica.nl

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   Systeem integrator


Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Martin geschreven.

Forumberichten
arrow