Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Project
Project

In het hart van Schiedam, langs de majestueuze Lange Haven en de schilderachtige Plantage, prijkt Huis Nolet, een adembenemende monumentale woning met een intrigerende geschiedenis. Gebouwd in 1804 voor de beroemde distillateur en latere burgemeester van Schiedam, Cornelis Nolet, heeft dit huis een prominente rol gespeeld in de bloeiende jeneverindustrie van weleer. Vandaag de dag, na vele transformaties en restauraties, schittert Huis Nolet weer in zijn volle glorie, dankzij de zorgvuldige renovatie door de familie Nolet.

LEES MEER
2 likes Reageer als eerste! 04-08-2023
Project

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert is een nieuw icoon van internationale allure verrezen: Q Residences. Q Residences is een unieke plek om te wonen en bestaat uit twee torens, de noordelijk gelegen high-rise Quartz en de zuidelijk gelegen low-rise Qube. Het wooncomplex combineert een perfecte ligging met de hoogwaardige architectuur van Studio Gang, een van de meest gerenommeerde architectenbureaus ter wereld. Q Residences is een nieuwe landmark, met 248 huurwoningen en een plaza op de begane grond.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 20-02-2023
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Status

photo Villa Elektra BV heeft een nieuw bedrijfspand gekocht. Momenteel zijn we bezig om ons nieuwe bedrijfspand te verbouwen, we maken er een mooie KNX showroom in waar klanten kunnen ervaren hoe alles werkt. Er komt onder andere een slaapkamer en een woonkamer waar we de beleving van KNX domotica kunnen laten zien inclusief koppeling met verlichting, klimaat, zonwering, gordijnen, audio, video, intercom, camera's, beveiliging, spraak, sensoren etc etc. Het kantoor op de eerste verdieping is al klaar, de showroom is bijna klaar.

3 likes Reageer als eerste! 14-01-2021
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Project
Status
Status
Forum
Status

photo We zijn verheugd met de lancering van Basalte Live! We kunnen nu vrijwel overal ter wereld Basalte Homes programmeren en onderhouden. We hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn bij de klant thuis. Zo kunnen we veilig thuis blijven terwijl we klanten op afstand helpen. A welcome advantage in corona times! Read more ???? #staysafe #stayathome #basaltiansarestillthereforyou #knx #basalte www.basaltehome.nl

2 likes Reageer als eerste! 27-03-2020
Project
Status
Project
Status
Project
Project
Blog
Blog
Project
Project
Status
Project
Status
Status
Blog
Status

photo We zijn bezig om een mooie Internet Of Things integratie te maken tussen Netatmo en KNX. In en om de woning heeft de bewoner diverse Netatmo sensoren. Met de integratie naar KNX kunnen we alle informatie gebruiken in de KNX domotica installatie. En weergeven op de centrale touchscreens, tablets en smartphones. De volgende informatie ontvangen we vanuit de Netatmo: - Temperaturen - Luchtvochtigheid - Luchtdruk - CO2 waarden - Geluidsterktes - Windsnelheid - Windvlagen - Neerslag

2 likes 2 reacties 27-03-2019
Status
Project

Uitgebreide integratie van airco`s middels LON-KNX communicatie, verlichting via DALI-KNX integratie, volledige alarm, klimaat en weerintegratie. Complexe integratie's, maar ontzettend gemakkelijk in gebruik en voor veel extra comfort. Voor de visualisatie en logica wordt de GIRA homeserver gebruikt.

LEES MEER
3 likes 2 reacties 13-03-2019
Project
Status
Project
Project

Een appartement hebben we voorzien van KNX domotica en de Gira X1 server. Hiermee hebben de bewoners veel extra comfort en bedieningsgemak. Alles is eenvoudig te bedienen middels één eenvoudige schakelaar per ruimte, zowel de verlichting, verwarming, gordijnen etc. En ook vanaf smartphones en tablets. Ook hebben we hier de Sonos en de KEF speakers mogen leveren. Ook dit was weer een super leuk project!

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 07-02-2019
Bericht

Vacature KNX Domotica Programmeur

Villa Elektra is op zoek naar een enthousiaste en leergierige KNX domotica programmeur, die zijn interesses heeft liggen op het gebied van techniek, smart homes, ICT, audio/video en programmeren.

We zijn een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van veelzijdige KNX domotica oplossingen voor de luxe woningbouw.

Lees meer op: https://www.villaelektra.com/vacature.html

Vacature KNX Domotica programmeurVilla Elektra is op zoek naar een enthousiaste en leergierige KNX domotica programmeur, die zijn interesses heeft liggen op het gebied van techniek, smart homes, ICT, audio/video en programmeren. We zijn een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in

https://www.villaelektra.com/vacature.html

2 likes Reageer als eerste! 01-02-2019
Project

Voor de chef-kok Ron Blaauw hebben we in het restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown aan het Rokin in Amsterdam de KNX domotica programmering mogen maken. Het restaurant is gevestigd op de vijfde verdieping van het pand waarin ook warenhuis Hudson’s Bay zit. Middels het Gira KNX domoticasysteem word de lichtsfeer wat past bij het moment en de activiteit van de dag eenvoudig geselecteerd vanaf de iPads en de schakelaars. De lampionnen worden de hele dag en avond langzaam in verschillende kleuren en hoogtes gestuurd. Hiervoor is gebruik gemaakt van een KNX DMX koppeling.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 30-01-2019
Project

In het Amstel Hotel hebben we een prachtige koppeling mogen maken tussen de Dornbracht douches en het Gira Domoticasysteem. Zo kunnen wij voor de hotelgasten van douchen een belevenis maken. Volautomatisch past de waterdruk en de temperatuur zich aan in speciaal ontwikkelde programma's zoals Balancing, Energizing en De-Stressing.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 25-01-2019
Project
Project
Project
Over Martin
  KNX Gold Professional

  Villa Elektra, KNX Domotica Specialist

  Wij zijn Villa Elektra, het is ons vak om ervoor te zorgen dat afzonderlijke systemen in woningen en bedrijven met elkaar samenwerken, elkaar gaan versterken, met als doelstelling het niveau van comfort, gemak, design en veiligheid voor de gebruiker te maximaliseren.

  Wilt u ook een woning of bedrijf met meer luxe, comfort, bediengemak en veiligheid ?
  Wij adviseren, leveren en programmeren KNX domotica.
  Componenten selecteren we op basis van wat het beste bij uw wens en de situatie past.
  En wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zodat u nu én in de toekomst plezier heeft van uw installatie!

  Persoonlijke website:
  http://www.villaelektra.com

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   Systeem integrator


Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Martin geschreven.

Forumberichten
arrow