Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
Project
Project

Een appartement hebben we voorzien van KNX domotica en de Gira X1 server. Hiermee hebben de bewoners veel extra comfort en bedieningsgemak. Alles is eenvoudig te bedienen middels één eenvoudige schakelaar per ruimte, zowel de verlichting, verwarming, gordijnen etc. En ook vanaf smartphones en tablets. Ook hebben we hier de Sonos en de KEF speakers mogen leveren. Ook dit was weer een super leuk project!

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-02-2019

Vacature KNX Domotica Programmeur

Villa Elektra is op zoek naar een enthousiaste en leergierige KNX domotica programmeur, die zijn interesses heeft liggen op het gebied van techniek, smart homes, ICT, audio/video en programmeren.

We zijn een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van veelzijdige KNX domotica oplossingen voor de luxe woningbouw.

Lees meer op: https://www.villaelektra.com/vacature.html

2 likes Reageer als eerste! 01-02-2019
Project

Voor de chef-kok Ron Blaauw hebben we in het restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown aan het Rokin in Amsterdam de KNX domotica programmering mogen maken. Het restaurant is gevestigd op de vijfde verdieping van het pand waarin ook warenhuis Hudson’s Bay zit. Middels het Gira KNX domoticasysteem word de lichtsfeer wat past bij het moment en de activiteit van de dag eenvoudig geselecteerd vanaf de iPads en de schakelaars. De lampionnen worden de hele dag en avond langzaam in verschillende kleuren en hoogtes gestuurd. Hiervoor is gebruik gemaakt van een KNX DMX koppeling.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 30-01-2019
Project

In het Amstel Hotel hebben we een prachtige koppeling mogen maken tussen de Dornbracht douches en het Gira Domoticasysteem. Zo kunnen wij voor de hotelgasten van douchen een belevenis maken. Volautomatisch past de waterdruk en de temperatuur zich aan in speciaal ontwikkelde programma's zoals Balancing, Energizing en De-Stressing.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 25-01-2019
Project
Project
Project
Over Martin
  KNX Silver Professional

  Villa Elektra, KNX Domotica Specialist

  Wij zijn Villa Elektra, het is ons vak om ervoor te zorgen dat afzonderlijke systemen in woningen en bedrijven met elkaar samenwerken, elkaar gaan versterken, met als doelstelling het niveau van comfort, gemak, design en veiligheid voor de gebruiker te maximaliseren.

  Wilt u ook een woning of bedrijf met meer luxe, comfort, bediengemak en veiligheid ?
  Wij adviseren, leveren en programmeren KNX domotica.
  Componenten selecteren we op basis van wat het beste bij uw wens en de situatie past.
  En wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zodat u nu én in de toekomst plezier heeft van uw installatie!

  Persoonlijke website:
  http://www.villaelektra.com

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   AV-specialist   -   Systeem architect   -   Systeem integrator
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Martin geschreven.

arrow