Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
Johan de Jong
Eigenaar en oprichter
Nieuws
Status

photo Druk bezig met voorbereiding van beurzen (Beurs Eigen Huis in Utrecht en VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam) waarin we Smart Home samen met diverse fabrikanten duidelijk voor de consument op de kaart zetten. Met dank aan alle fabrikanten die meedoen (Theben, Hager, Larnitech, Homey, CES, Netatmo, Crestron, Goelst, Gira, Sonos, Legrand, Coviva). Ook aandacht voor KNX dankzij de diverse KNX fabrikanten die meedoen. Altijd nog ruimte voor extra sponsoren ;-)

- met: Edwin Hannink, Theo Derks, Hans Flier, Rianne van Lieshout, Freddy van Geel, Marco Douwma, Martin van Ling, Roel van Gestel, Peter Verhulst

5 likes Reageer als eerste! 03-09-2019
Blog
KNX meeting: gezellig maar ook insiders feestje?

Kennisdelen is leuk, geïnspireerd raken ook. En het is fijn als het eten en gezelschap goed is. Maar ik tref steeds dezelfde mensen. Wordt het niet tijd dat we meer naar buiten treden? En niet alleen omdat dat leuk is, maar misschien wel omdat het noodzakelijk wordt, wil KNX niet verworden tot een intiem clubje wat alleen nog maar complexe grote villa's en utiliteit bedient. De grote exponentiële groei is de komende jaren echter te verwachten in de consumentenmarkt.

LEES MEER
5 likes 2 reacties 06-06-2019
Blog
Nieuws
Blog: samen de smarthometaart groter maken - illusie of inspirerende gedachte?

Samen de taart groter maken. De smarthomemarkt welteverstaan. Vrijwel alle mensen die ik hierover spreek zijn het erover eens dat er nog zoveel valt te halen. En dat we het niet alleen kunnen. Maar concrete stappen aangevuld met een structureel plan van aanpak (inclusief financiële toezeggingen) blijven vaak uit. Omdat de meningen over het beste stappenplan nogal uiteenlopen. Ik vraag me af of we eigenlijk wel echt willen samenwerken om de taart groter te maken? Te beginnen met transparantie.

LEES MEER
4 likes 5 reacties 02-11-2018
Forum
Bericht

Druk bezig met METDOMOTICA bekend te maken: smarthome advies voor iedereen. Op zoek naar 2 dingen: installateurs die in de vorm van een project laten weten wat ze kunnen, welke technieken ze toepassen en een indicatieve prijs. Dan kunnen wij klanten doorverwijzen. Daarnaast op zoek naar likes op facebook: https://www.facebook.com/Met-Domotica-Smarthome-Advies-560317824406072/
Dan maak je bovendien kans op 1 van de 10 Sonos Play:1 speakers.

3 likes Reageer als eerste! 29-10-2018
Over Johan
  Ik ben jarenlang actief geweest in sales/ marketing bij GooseBumpz (Systemintegrator, KNX, A/V) en ben nu bezig met een nieuw plan: domotica/ smarthome toegankelijk maken voor het grote publiek door middel van advies in pakketvorm. Zie ook www.metdomotica.nl.

  Lid van KNX Marketingcommissie.

  Ik vind het heerlijk om - samen met bevlogen professionals - nieuwe initiatieven van de grond te trekken. Ik blijf me daarnaast verbazen over de technische wereld: we bouwen geweldige projecten maar vergeten snel hoe bijzonder het is wat we doen en we willen de klantbeleving nog wel eens uit het oog verliezen.

  Persoonlijke website:
  http://www.metdomotica.nl

  Werkgebieden:
  Adviseur   -   AV-specialist   -   Marketing & communicatie   -   Sales


Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor Johan geschreven.

Forumberichten
arrow