Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
ABB
Let's write the future. Together.
Nieuws
Tacteo-configurator: Stel eenvoudig uw persoonlijke ABB-tacteo® KNX-sensor en beheersysteem samen

Als hoogwaardig bedieningselement voor luxe gebouwen, gooien de ABB-tacteo® KNX-sensor en het beheersysteem hoge ogen. Dit mede dankzij de intuïtief bedienbare glazen sensoren en het platte, diefstalveilige design. Maar vooral ook vanwege het feit dat elke sensor/beheersysteem met de Tacteo-configurator individueel samen te stellen is.

LEES MEER
3 likes Reageer als eerste! 02-07-2020
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Productinformatie
Evenement
Let's connect to the future

Samenwerken heeft de toekomst. Zowel in de woningbouw, utiliteit als industrie. Het Klimaatakkoord, energieneutraal wonen en werken, predictive maintenance en digitalisering brengen uitdagingen met zich mee, maar ook kansen. Maar wat betekent dat voor de bouw en industrie? En hoe kun jij daarmee je voordeel doen? Ontdek het tijdens het ABB Update Event 2019. U ontdekt het tijdens het ABB Update Event 2019 op woensdag 13 en donderdag 14 maart in de ABB Experience in Nieuwegein.

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 26-02-2019
Nieuws
Evenement
Nieuws
Nieuws
Productinformatie

De nieuwe led-dimmer 4 x 210 W/VA 1-4-voudig is een universele meerkanaals dimactor. Het product is geoptimaliseerd voor het dimmen van retrofit-led-lampen (LEDi). Ook is deze dimactor geschikt voor het dimmen van gloeilampen, laagvolthalogeenlampen met conventionele of elektronische transformatoren, 230V-handogeenlampen en dimbare halogeenspaarlampen.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 04-12-2018
Evenement
Over ABB
    ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is pionier en marktleider op het gebied van elektriciteitsnetwerken, elektrotechnische componenten, automatiseringstechnologie, robotica en aandrijftechniek. Wereldwijd helpt ABB nutsbedrijven en klanten in de industrie, de transportsector en de infrastructuur. Voortbouwend op een geschiedenis van meer dan 130 jaar vol innovatie, bouwt ABB nu aan de toekomst van de industriële digitalisering met twee duidelijke waardeproposities: elektriciteit van elke willekeurige elektriciteitscentrale naar elk stopcontact brengen en industrieën automatiseren van natuurlijke hulpbron tot eindproduct. ABB is hoofdsponsor van de Formule E, de volledig elektrische internationale motorsportklasse van de FIA, en verlegt zo de grenzen van e-mobiliteit om bij te dragen aan een duurzame toekomst. ABB is actief in meer dan 100 landen met circa 147.000 werknemers.

    Website:
    https://new.abb.com/benelux

    Werkgebieden:
    Fabrikant   -   Marketing & communicatie   -   Sales


Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor ABB geschreven.

Forumberichten
ABB is nog niet actief geweest op het Smart Inside Forum.
arrow