Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
xxter
Visualisatie, Voicecontrol en KNX opleidingen
Nieuws
Status
Nieuws
Productinformatie

Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home tot 150 componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. De Pairot wordt geleverd via erkende KNX-professionals. De consumentenadviesprijs van de Pairot is € 595,- ex. BTW en geeft gecertificeerde ondersteuning voor alle drie de spraakassistenten. U betaalt geen abonnements- of licentiekosten.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-02-2019
Nieuws
BREEAM metering met xxter

Among the evaluated BREEAM categories is the meetering and monitoring of energy use, as declared in ENE norm 2a and 2b, for all domestic, public, commercial and industrial buildings. This addresses the application of sub-meetering of area zones of the building and of substantial consumption groups so energy use can be registered, monitored and, if necessary, adjusted. xxter now provides an easy solution to support this functionality both for registration and monitoring. All that is required are KNX-components to provide meetering data on the KNX-bus, an xxter device and a xxter-BREEAM license.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 31-01-2019
Productinformatie

xxter heeft een nieuwe oplossing voor de bediening van hotelkamers. Met de nieuwe hotelkameroplossing van xxter is het mogelijk gasten van het hotel toegang te geven tot de bediening van de kamer voor de duur van de reservering. Zodra de reservering wordt beëindigd -handmatig of door het verstrijken van de reserveringstijd- vervalt de mogelijkheid tot bedienen van de kamer.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 16-01-2019
Status

photo Bij xxter kun je terecht voor diverse opleidingen, waaronder de KNX basis opleiding. De basis KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX. Bij xxter is is de grootte van de groep maximaal 8, maar gemiddeld 6 personen. Mede hierdoor is het slagingspercentage 100%! xxter is partner van www.futurasmus-zentrum.com waar je (evt ter voorbereiding) gratis de KNX basis training online kan volgen. https://www.xxter.com/knx-basisopleiding/

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 14-01-2019
Nieuws
Ontdek de mogelijkheden van Siri Shortcuts met xxter

Met Siri Shortcuts is het mogelijk om op een iPhone of iPad automatisch opdrachten te laten uitvoeren via een shortcut op het iOS beginscherm of met een Siri stemopdracht. Combineer de mogelijkheden van xxter met Siri shortcuts en bundel de kracht van je smart phone met je smart home! Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 19-12-2018
Evenement
De nieuwe cursus data staan online! Begin 2019 als KNX partner.

Begin 2019 als KNX partner. De basis KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen en in gebruik nemen van elektrotechnische installaties die voorzien zijn van een KNX bus-systeem.

1 like Reageer als eerste! 10-12-2018
Nieuws
Nieuws
Security met xxter Connect Service

Met de oplossingen van xxter kunt u altijd rekenen op de laatste technieken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zodat u met een gerust hart de uitgebreide mogelijkheden van huis- en kantoorautomatisering kunt ervaren. Alle communicatie voor de diensten en producten van xxter verlopen via betrouwbare, “end-to-end encrypted” beveiligde verbindingen en zijn daarnaast afgeschermd door wachtwoorden, die alleen bij u bekend zijn. Voor alle beveiligde verbindingen met uw huis- of kantoorinstallatie heeft u met xxter geen extra, vaak kostbare, apparatuur nodig. Deze diensten zijn standaard ingebouwd.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 05-10-2018
Nieuws
Over xxter
  Met xxter kan gebouw- en huisautomatisering bediend worden met een Apple of Android apparaat en op een Windows computer. Het gebruiksgemak staat centraal voor zowel de installateur als de gebruiker. In tegenstelling tot de meeste domoticaproducten kan de gebruiker het merendeel zelf aanpassen.

  Bovendien heeft xxter vele mogelijkheden die ook buiten de app erg handig zijn en nieuwe functionaliteiten bieden aan een KNX- of enOcean-installatie. Denk aan onder andere de aanwezigheidssimulatie, de scènemodule en de planner of de integratie met kleuren ledverlichting van bijvoorbeeld Philips Hue en audio/video-apparatuur zoals Sonos.

  Meer informatie over alle mogelijkheden voor de eindgebruiker, vindt u op de informatiepagina voor eindgebruikers.
  https://www.xxter.com/productinfo/

  Pairot:
  Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home de componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen.

  Website:
  http://www.xxter.com

  Werkgebieden:
  Docent & trainer   -   Fabrikant
Contactgegevens
Aanbevelingen
Er zijn nog geen aanbevelingen voor xxter geschreven.

Forumberichten
arrow