Home Inloggen Evenementen Forum Documentatie
Aanmelden / Inloggen
author
xxter
Visualisatie, Voicecontrol en KNX opleidingen
Nieuws
Status
Nieuws
Productinformatie

Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home tot 150 componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. De Pairot wordt geleverd via erkende KNX-professionals. De consumentenadviesprijs van de Pairot is € 595,- ex. BTW en geeft gecertificeerde ondersteuning voor alle drie de spraakassistenten. U betaalt geen abonnements- of licentiekosten.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 07-02-2019
Nieuws
BREEAM metering met xxter

Among the evaluated BREEAM categories is the meetering and monitoring of energy use, as declared in ENE norm 2a and 2b, for all domestic, public, commercial and industrial buildings. This addresses the application of sub-meetering of area zones of the building and of substantial consumption groups so energy use can be registered, monitored and, if necessary, adjusted. xxter now provides an easy solution to support this functionality both for registration and monitoring. All that is required are KNX-components to provide meetering data on the KNX-bus, an xxter device and a xxter-BREEAM license.

LEES MEER
1 like Reageer als eerste! 31-01-2019
Productinformatie

xxter heeft een nieuwe oplossing voor de bediening van hotelkamers. Met de nieuwe hotelkameroplossing van xxter is het mogelijk gasten van het hotel toegang te geven tot de bediening van de kamer voor de duur van de reservering. Zodra de reservering wordt beëindigd -handmatig of door het verstrijken van de reserveringstijd- vervalt de mogelijkheid tot bedienen van de kamer.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 16-01-2019
Status

photo Bij xxter kun je terecht voor diverse opleidingen, waaronder de KNX basis opleiding. De basis KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX. Bij xxter is is de grootte van de groep maximaal 8, maar gemiddeld 6 personen. Mede hierdoor is het slagingspercentage 100%! xxter is partner van www.futurasmus-zentrum.com waar je (evt ter voorbereiding) gratis de KNX basis training online kan volgen. https://www.xxter.com/knx-basisopleiding/

Like dit als eerste! Reageer als eerste! 14-01-2019
Nieuws
Ontdek de mogelijkheden van Siri Shortcuts met xxter

Met Siri Shortcuts is het mogelijk om op een iPhone of iPad automatisch opdrachten te laten uitvoeren via een shortcut op het iOS beginscherm of met een Siri stemopdracht. Combineer de mogelijkheden van xxter met Siri shortcuts en bundel de kracht van je smart phone met je smart home! Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden.

LEES MEER
Like dit als eerste! Reageer als eerste! 19-12-2018